Bărbații adevărați tac și fac! Trebuie să vezi asta!


La Constanța, Cluj, București m-am îmbrăcat 90% Sarto. 10% era cureaua Calvin Klein pe care Muza mi-a cumpărat-o stând cu unul dintre acționarii Sarto la telefon, să fie sigură că ia exact ce trebuie. 
Până și pantofii i-am luat de la ei și sunt singurii care înțeleg că nu purtăm toți de la 41 în sus, aviz unui magazin cu fițe mai mari decât trebuie. Nu dăm nume, persoană importantă :)) 
Sarto e dealer Loake pentru România și nu numai :)Oamenii aceștia sunt atât de dedicați în ce fac încât o vizită la showroom este ca un curs gratuit de stil. Recomand oricui. De anul trecut spuneau (exlusiv în convorbiri între prieteni) că vor face o treabă de care și acum mă mir. Nu doar de idee, cât de execuție care este WOW!
Alex Drăgan și Matei Ladea au reușit să pună pe un site cum puține sunt ceva ce n-are nimeni în România: UN CONFIGURATOR DE COSTUME
Da. O experiență made to measure la tine acasă, pe laptop. 
Vezi cam toate variantele, schimbi culori, revere, țesături, totul cu un click și când ajungi în showroom deja ești îndrăgostit de o haină care încă nu există. 
Dar și când se face! Experiența va fi și pe placul doamnelor, talentatul actor Aureliu Surulescu fiind modelul. Desigur… urmează fine-tuning-ul, pentru că nu-i chiar așa simplu dacă vrei să pară turnat un costum și pe corpul, dar mai ales pe personalitatea ta. 
Și pentru că mulți m-au întrebat deja, NU, nu sunt scumpi. Sunt prețuri corecte, care pot să pară mari doar dacă imaginea nu contează pentru tine. 
Iar aici trebuie să fiu și eu corect: dacă nu contează pentru tine, contează pentru alții. Pentru oamenii cu care te întâlnești, pentru parteneri și - de ce nu - pentru soție, iubita pe care o ai acum sau cea pe care o vrei, dar nu știi cum să o abordezi.  Ia un costum de la Sarto și te abordează ea.

Back to Top