Uită de psihologie! Asta e cea mai bună terapie.


Terapia de cuplu încearcă să vă rezolve problemele disecându-le. Este ca și când prințesa, în loc să sărute broscoiul, îl taie. Horror, nu? În fine, sunt povești și povești :))
Terapia mea e mai simplă. Înainte să rezolvăm problemele propun să ne distanțăm puțin de ele. De multe ori se văd mai bine, alteori sunt de fapt atât de mici încât de la o anumită distanță nu se mai văd deloc. Când dai să te întorci nu le mai găsești de parcă au fugit pe geam până la cabinetul de consiliere maritală de peste drum.
Chiar am și eu o curiozitate masculină, de ce se face consiliere maritală DUPĂ? 
N-ar trebui să fie ÎNAINTE? Poate te sfătuiește să nu-l mai iei. Să nu-l, că-i nul.
Sau te consiliază să mai cauți printre scorpii una pe care să poți să o îmblânzești. 
Când cumperi o mașină vrei consilierea înainte să dai banii. N-am auzit pe nimeni să meargă la psiholog după aceea ca să-l ajute să se obișnuiască cu ideea :)))
Mai ales după sezonul rece așa îți vine un dor de ducăăăă…
Și - cum zicea cineva - în general bărbatul pleacă după o ceartă pentru că femeia nu știe cu ce să se îmbrace.
Eu zic să nu pleci de la ea. 
Să pleci CU EA
Uită de psihologie! O vacanță e cea mai bună terapie.



Să vă distanțați de probleme, de pata de pe covor și de cealaltă pată, care ți s-a pus pe colegul ăla nesimțit care-i cere sfaturi pe la ora când Cenușăreasa dădea bice. Să vă distanțați și de soacră și de copii. Și să vă gândiți mai puțin la ce vă desparte, ca să lăsați loc pentru ce vă unește. 
Da. Eu cred că tuturor ne-ar prinde bine o vacanță. 
Și ca să nu ne trebuie credit la bancă și să treacă tot efectul când ne întoarcem acasă și trebuie să plătim ratele, ne-ar prinde bine și o reducere la vacanța asta. Dar nu una mică. Una să se simtă. Ca în bancul cu cei doi centimetri în plus. O reducere de până la (nu pot să scriu că n-o să mă credeți) la vacanță… știți ce contează? :) Devine mai lungă :)
Știu că unii se vor arăta scandalizați de ideea de a lăsa copilul acasă. Îmi asum asta pentru că am o rezolvare. De ce să mergeți într-o singură vacanță când - la banii ăștia - puteți să mergeți în două?
Te faci summer hunter! Sună într-un mare fel, un soi de Rambo al vacanțelor reduse. În care pleci cu cine vrei sau cu cine nu mai ești așa sigur că vrei. La finalul vacanței garantez că o să știi foarte bine și în 90% dintre cazuri o să zâmbiți. 
Pentru că aveați dreptate amândoi. 


Summer hunter este o campanie vacantereduse.ro. Dacă apar manifestări plăcute vă rugăm să vă adresați mulțumirile unul altuia. Le meritați, că n-ați fost “pierde vară” :)
Back to Top