Mănânci 100% bio, dar la cosmetice te uiți doar să nu aibă parabeni?! Read this! :-)


Unii oameni se întorc din călătorii cu un magnet de pus pe frigider... 

Bine... magnetul de frigider e Made in China chiar dacă ei au fost în Groenlanda... și de multe ori e luat din aeroport, pe grabă.


Alții se întorc cu povești. Majoritatea sunt însă gen... cum au fost ei să bea cafea la Strabucks în 5  capitale europene... Odd... Parcă am vrea să călătorim 1000 de kilometri pentru fix aceleași experiențe pe care le putem avea și acasă...


...dar prietena mea, Alexandra, nu are nimic în comun cu acești oameni. Ea a ajuns în Tibet căutând o liniște pe care n-o poate găsi de fapt decât în ea însăși... N-a stat 7 ani în Tibet... s-a prins mai repede... și s-a întors cu mai mult decât o poveste sau un magnet (chiar ar fi fost culmea să iei de acolo un magnet Made in China...)

Am lăsat povestea așa cum a scris-o ea, pentru că eu n-am fost acolo și orice intruziune ar fi fost ca un E într-o mâncare bio...


POVESTEA BIOTIBET
Cosmetice autentice tibetane cu valoare terapeutică

Am găsit produsele SORIG într-un loc unde oamenii scriu gânduri frumoase pe steguleţe agăţate în calea vântului pentru că, spun ei, vântul le va duce acolo unde este nevoie de ele. Nu mi-am găsit neapărat acolo pe deplin echilibrul, dar l-am văzut existând în toate formele sale şi am înţeles câtă nevoie am de el. Tot acolo mi-am dărâmat anumite mituri după care am fost învăţaţi să ne ghidăm viaţa. De exemplu, am înţeles că mişcarea fizică practicată în exces produce un dezechilibru energetic pentru care corpul de cele mai multe ori nu este adaptat sau pregătit. Că un consum exagerat de fructe şi legume crude reprezintă un efort mare pentru sistemul digestiv, pe care nu orice organism îl poate suporta. Am învăţat în general că tot ceea ce există este supus legilor echilibrului şi că forţarea acestuia are de obicei un preţ asupra stării de sănătate şi de bine pe termen lung.
Există secrete străvechi şi ritualuri despre sănătate, frumuseţe interioară şi exterioară pe care călugării tibetani le ştiu şi le aplica de peste 2500 de ani. Rezultatele palpabile ale acestora sunt soluţii terapeutice şi produse cosmetice care asigură vitalitate  şi echilibrul energetic esenţial sănătăţii. Din această gamă fac parte şi produsele cosmetice SORIG.
Produsele Sorig sunt fabricate în cadrul Institutului Men-Tshee-Khangdin Dharamsala, India – singurul institut acreditat de medicină tibetană din lume, aflat sub patronajul HH Dalai Lama. Tocmai de aceea, dincolo de beneficiul cosmetic, produsele Sorig au şi valoare terapeutică. Formula lor ţine cont de faptul că frumuseţea şi sănătatea pielii, a părului, a corpului nu implică numai folosirea cosmeticelor, ci şi echilibrarea energiilor fundamentale care formează baza unui corp şi a unui spirit sănătos, precum şi a influenţelor cosmice care ne înconjoară. Sunt rezultatul sistemului medical tibetan care preţuieşte legătura dintre minte, corp, spirit şi mediu.
Asemeni altor produse tibetane autentice, produsele SORIG nu sunt fabricate pe scară largă, aşa cum sunt majoritatea cosmeticelor şi dermatocosmeticelor, ci în cantitate redusă. Ambalate în recipiente simple, non-comerciale, produsele sunt adresate celor care au cu adevărat nevoie de ele, celor care-şi caută echilibrul sau vor să prevină pierderea acestuia.
Produsele SORIG sunt acum disponibile pe www.biotibet.ro Ne dorim ca tot aici să adunăm şi să facem disponibilă o bază de informaţii accesibile tuturor despre cum se pot îmbunătăţi şi simplifica preocupările pentru sănătatea şi frumuseţea exterioară, acţionând conform unor principii adunate timp de peste 2500 de ani într-o ştiinţă pe care tibetanii o numesc  “Tibetan science of wellbeing”. Dar aceasta este o altă poveste, pe care vă invit s-o descoperiţi pe www.biotibet.ro.

Cu drag,
Alexandra Diniţă
BioTibet

Intră pe pagina de facebook biotibet, dă-i un like Alexandrei pentru ideea ei 100% bio și primești 10% reducere la achiziționarea oricărui produs.

Back to Top