Schimbă papucii de casă cu niște tocuri capabile să treacă peste orice! (I want your text, no3)


Textul nr. 3 selectat pentru concursul I WANT YOUR TEXT!

Not bad, Andra!
Pagina autoarei: Andra Georgescu
................

S-a incheiat, nu ? S-a terminat pentru că nu erai fericită, nu erai liniştită.
Dacă l-ai lăsat să te rănească în timpul relaţiei, atunci de ce îi permiţi să te rănească şi după despărţire? 
De ce ii dai ocazia să îţi facă reproşuri, să îţi scoată evidenţă defectele, pe care ţi le-ai recunoscut cu furie doar pentru că pe ale lui nu le vede? Nu spune nimeni să dai o petrecere de despărţire, dar toată lumea spune să o iei de la început. Începuturile păstrează amintirile plăcute, gesturile frumoase şi dimineţile de poveste, doar atât. Se ia de la început cu zâmbetul pe buze, cu încredere în tine şi cu mult curaj.

E adevărat că l-ai iubit nebuneşte, tot nebuneşte ai suferit. Nu a contat că te-ai târat prin casă şi că te-ai privit în oglindă de mii de ori plângând, poate ţi se face şi ţie silă de cât de slaba eşti. Spui că a fost dragostea vieţii tale fără să te gândeşti cât mai ai de trăit. Dacă ai iubit curat bărbatul nepotrivit, gândeste-te cât ai să iubeşti bărbatul potrivit. 

Femeile trebuie să înveţe să se respecte mai mult, să fie conştiente de ceea ce valorează şi să nu accepte mai putin. Trebuie să înveţe să investească în ele, în hobby-urile lor, să râdă, să cante, să–şi dezvolte cariera, să zâmbească din suflet şi să îşi amintească cum vine o rochie care le pune în valoare. Să renunţe la ochii plânşi pentru un machiaj elegant şi la papucii de casă pentru o pereche de tocuri capabile să treacă peste orice.

Foto: stevedietgoedde


Am vorbit la Webstock, dar am și ascultat. 
Pe voi v-am ascultat și mi-am dat seama că rubrica I WANT YOUR TEXT e mult mai importantă decât am crezut și că acum mai mult decât oricând multor bloggeri le-ar folosi un "jumpstart". 
Trimite-mi textul tău în mesaj privat și - dacă îmi place - îl public. Cu tot cu link către blogul tău! 
Deși este un soi de concurs fără premii, are mii de cititori (între 10 și 250.000 de oameni per articol). Acesta, de exemplu, a fost citit de 89.638 de ori.  


Foto: Marco Badea.Back to Top