Poți să-ți reciclezi amintirile? Din triste în vesele? True story




Îți mai aduci aminte ce notă ai luat la teză în clasa a V-a? La Mate sau la Română, nu contează. Îți amintești doar dacă ești acum în clasa a VI-a, caz în care te rog să închizi acest blog că e pentru copii mai mari!

Dar cât ai suferit după băiatul sau fata aceea? Îți amintești tu ceva, chiar dacă au trecut 10 ani, dar acum îți vine să râzi și spui “ce prost eram”. 
Stai liniștit, peste încă 10 ani vei spune “ce prost eram” despre tine, cel de acum :)
Oamenii deștepți râd adesea de lucruri pentru care cândva au plâns!

Pierderile se transformă în traume sau în lecții. 
Depinde doar de tine.

Ce-ai face dacă ți-aș spune că și țările sunt ca oamenii? 
Unele sunt bogate, altele sărace, în funcție și de ce au învățat. 
Amintirile unei țări sunt numite “istorie”. 
Iar istoria ne-a demonstrat că poți să ai resurse și să le risipești dacă nu ai oamenii potriviți. Sau să pară că totul îți este împotrivă, dar să reușești atunci când omul sfințește locul. 
Până acum omul a cam murdărit locul, dar cred că generațiile care s-au întâlnit la Untold, de exemplu, pot să vină cu oamenii potriviți pentru o schimbare. 
Susține și tu Revoluția Verde a prietenilor noștri de la Green Point!




Dacă ești la festival, aruncă PET-urile doar în colectoarele verzi #dupănoi! 
Sunt marcate cu niște puncte roșii ca la GPS sau în jocul Sims, să le vezi de departe. Chiar funky! 


După Noi este un proiect de conștientizare & motivare al Coca-ColaHBC. Folosește haștagul #dupănoi în poze și vei fi premiat de spiridușii #dupănoi. Vin ei #dupăvoi :))


Unii vor zice că nu mi-a fost de ajuns să fac curat la mine acasă și “m-am extins” la UNTOLD! Greșit! Aș vrea să mă extind și mai mult, la toată România. România înseamnă acasă pentru noi toți! ♻️ Ce vrei să lăsăm Dupa Noi? #dansez & #reciclez @ GreenPoint Management Hit HD 👌🏼
Posted by Ramona Constantinescu - GV on Friday, 3 August 2018


Iar dozele de aluminiu (indiferent de brand) pot să mai trăiască o viață după moarte în automatele From JUNK to PUNK ale CanPack & Green Point în locațiile Ursus România.



Cum îți pune nevasta întrebări capcană: “Câte doze de bere ai reciclat?” înseamnă de fapt că recunoști câte ai... băut? Lăsând gluma la o parte, e clar că se poate! În loc să ajungă pe jos sau la gunoi, peste 3000 de doze din aluminu au ajuns în reciclatoare @untoldfestival ! Și asta după o singură zi! Mai sunt 3! Acțiunea celor trei mușchetari ne demonstrează că românii vor să ajute mediul înconjurător, totul e să-i ajute și “mediul” de afaceri și cel politic să o poată face! ♻️
Posted by Radu F. Constantinescu on Friday, 3 August 2018


Untold-ul ține doar 4 zile, dar tu poți să trăiești ECO în fiecare zi!
Urmărește conturile de facebook și instagram ale GreenPoint și află cum poți schimba lumea!
Visurile mari cer fapte pe măsură. 

https://www.facebook.com/GreenPointOTR/


Back to Top