Men only Q&A: Ce trebuie să știe un bărbat foarte tânăr… îndrăgostit de o femeie de 35 plus?






E răspunsul la mesajele mai multor bărbați așa că am făcut o medie :) Unul dintre ei e îndrăgostit de o “super40”, ca să preiau expresia prietenei mele Ileana :) Mi-ar plăcea să vă dau și câteva detalii, cum ar fi joburile celor care mi-au scris, dar mi-e teamă că i-aș putea expune. 

Joc cu voi cartea sincerității, deși e cea mai riscantă. Prima dată când mi s-a întâmplat așa ceva aveam puțin peste… 19 ani. Un fel de Lolita pe invers :) Cei care n-au citit cartea lui Vladimir Nabokov să facă bine să pună mâna pe ea!
“Lolit” cum eram, îmi imaginam că trebuie să fiu mai mult decât sunt. Prima greșeală: Dacă o femeie cu experiență te-a ales, apăi să știi că te-a ales pentru ce ești, nu pentru ce pari. 

Femeile de peste 35 au auzit atâtea minciuni încât sunt alergice la mincinoși. 

Mai trebuie să știi, deși nu o să-ți placă, că uneori bărbatul mai tânăr e luat doar de toyboy. Dacă nu știi ce înseamnă e doar pentru că ești foarte tânăr, dar numele e self-explanatory. Se joacă… cu tine. 
“Relația” o să dureze puțin, dar în unele cazuri nu o să o poți uita toată viața. 
Un prieten aflat într-o situație de genul acesta mi-a zis că nu-l deranjează că a fost “folosit”, ci că nu-l mai folosește :) 
Șansele ca o femeie de 35 plus, căsătorită, cu un copil sau doi, să își părăsească soțul pentru tine, care ai fi al treilea copil, sunt zero. Sună prea dur? Citește și tu alte bloguri :)

Poate nu strică să știi că în pat nu ai ce să o înveți. Te-a ales pentru entuziasm, nu pentru pricepere :) Femeile se simt adesea mai bine în pielea lor după 30 de ani și asta se vede! Chiar și cu lumina stinsă 

Pentru un bărbat care știe ce vrea (chiar dacă vârsta lui începe cu 2) și s-a săturat de “harfe”, o femeie 35 plus este o alegere foarte bună pentru că știe ce vrea. Și pe cine. Lucru care nu se schimbă la fiecare adiere a hormonilor. 

Un caz special este single-mom. Aici trebuie să fii un gentleman. O asemenea femeie a cunoscut viața și cu bune și cu rele, are, probabil speranțe faine și nu poți să o tratezi ca pe o pițipoancă de night club. Nu o încurca dacă nu o iubești.


Dacă ți-a plăcut articolul sau/și știi pe cineva căruia i-ar folosi să-l citească nu ezita să-i dau un share ;) Nici nu știi când ajuți pe cineva. Share love not hate!

Back to Top