Q&A: M-a înșelat amantul!! Să mai divorțez pentru el? (Răspunsul Muzei e zdrobitor!)





Notă: Pentru a proteja intimitatea celor care ne scriu eliminăm toate detaliile particulare chiar dacă unele sunt extrem de savuroase. Vă rugăm totuși cu cerul și cu pământul să nu mai riscați trimițându-ne și poze & conturi de facebook ale celor implicați. Suntem convinși că așa faceți și când trimiteți în alte părți sau vorbiți cu prietenii, care s-ar putea să fie mai puțin discreți decât noi. 
Pentru a înțelege mai bine răspunsurile în cazul de față vom preciza doar că amantul nu este la rândul lui căsătorit. Doar ea :)


Răspunsul meu: 

Categoric trebuie să divorțezi. Dar nu pentru el. Pentru tine. 
E clar că deși duci o viață dublă abia dacă trăiești pe jumătate! 
Aventurile sunt menite să fie scurte, altfel sunt un fel de bigamie pe care trebuie să ți-o asumi. Poate ai nevoie de doi :) Pun ei “mână de la mână”. 
Întrebarea ta e un fel de “hoțul care strigă hoții”.
Eu sunt un tip mai libertin, dar nici în cele mai încurcate perioade ale vieții mele n-aș fi îndrăznit să cer fidelitate unei amante! Orice om are dreptul să caute o fericire “full-time”, iar tu ești doar cu juma’ de normă. 


Răspunsul Muzei: 

Mi se pare culmea tupeului! 
Adică tu te duci în fiecare seară acasă, ca o doamnă ce ești? 
Nu tu l-ai înșelat prima? Cu soțul? 

Prin definiție un amant nu poate să înșele pentru simplul motiv că nu datorează nimic! Singura regulă a jocului este să nu se afle! 

Eu nu sunt de acord cu Radu și cred că nu ar trebui să divorțezi, dar ar trebui să te lase amândoi. Soțul și hoțul să plece împreună la o bere, pentru că de data asta și hoțul și-a furat-o :) Mai bine merg împreună să vadă un meci și să-și găsească niște femei care să nu trebuie să întrebe “un specialist” pe care dintre ei să-l aleagă. 
Singura specialistă în ce simte femeia e doar femeia însăși. 

Back to Top