Nu e esențial să avem aceleași calități, ci să ne potrivim… la păcate :))




Toți suntem pe planeta Pământ cu chirie! Măcar să ne distrăm de toți anii!

Buzzz!

Cine mă deranjează la ora asta cu un mesaj? 
E Victor, voluntar la Electric Castle, prieten virtual și nu pot să nu-i răspund lui Victor, vikcharade pe instagram. Mai precis, pot, dar nu vreau. Ne-a cucerit de la “Servus!”
vikcharade: Ce v-a plăcut cel mai mult la Electric? 
radufconstantinescu: Oamenii…

Oamenii de pe scenă, dar mai ales oamenii din fața ei. 
Într-un fel surprinzător, publicul nu este “personajul colectiv” la Electric Castle! Este VEDETA. Pentru mine și pentru Muză nu contează line-up-ul când decidem să mergem la Electric, ci simplul fapt că se ține. 
Știm că o să ne întâlnim cu oameni faini, o să mâncăm cu ei clătite, bugeri cu cartofi dulci, o să bem bere, o să dansăm în ploaie și obligatoriu o să ne petrecem o bucată de vreme în noroi, dar cu oameni “spălați”. 

Ce se întâmplă la Castel nu rămâne la Castel! Bucuria, muzica, prietenia… nu rămân acolo, ca niște copii uitați de părinți la grădiniță.  Merg cu noi acasă. 

Buzzz!

E Paul. Artist. Face tatuaje bestiale. Ne-am cunoscut la EC5. Ne-am reîntâlnit la EC6. Tocmai a pus un selfie. 



La Electric Castle miroase a libertate! 
Și cum libertatea vine cu riscuri, s-a gândit cineva să spele păcate la Bonțida. Persil! Pentru cine nu știe încă, Persil este un partener al EC care nu vrea doar să dea bine, ci să facă un bine. Laundromatul Persil din camping a spălat gratis peste 1000 (o mie) de kg de haine! Pe surse, vă spun că bugetul inițial alocat era pentru doar 500, dar binele nu se face cu măsură așa că au mers pe double or nothing!

Păcatele se fac la 37 de grade, temperatura sângelui. 
Și se spală la 30 de grade, temperatura apei :))



Apoi, cu păcatele lăsate la Laundromat, am mers la cabina foto deghizată în mașină de spălat. Să ne facem altele. Pardon, să ne facem poze. 


Unii ar spune că Muza s-a pozat drăcoaică. 
Eu zic că doar și-a arătat adevărata față. 

Back to Top