Impresionant! Zero-waste high class party @Ambasada Statelor Unite




Regina Maria considera poporul american un prieten. În comunism i-am tot așteptat pe americani, dar “a răspuns cuplajul”. 
Cei care au trăit în comunism știu că am plătit scump convorbirea :)

În weekend Ambasada Statelor Unite la București a organizat o petrecere pentru 100 de ani de prietenie Româno-Americană, eveniment care a deschis drumul pentru ceva nemaiîntâlnit! Dacă la orice party distracția se lasă cu munți de… efecte secundare, de data asta organizatorii au vrut ALTCEVA. Zero waste! Pentru colectare selectivă și reciclare la un eveniment cu 3000 de invitați, Green Point Management a trebuit să vină cu o soluție... pe măsură. 


Provocarea era imensă, dar prietenii noștri de la Green Point sunt verificați în luptă prin campanii uriașe cum au fost cea cu Tășuleasa Social și #DupăNoi – ”Ziua buna! - Ziua voluntarilor mici” despre care am scris aici: 

Hai că se poate! 23.000 de elevi au strâns în doar câteva zile peste 60 de tone de deșeuri din plastic! Ca să...


Mulțumim din nou pentru ajutorul pe care fiecare share ni l-a dat și au fost peste 2000(!), organic, caz fără precedent, reciclarea nefiind "la modă", dar este atât de NECESARĂ încât o vom promova cât ne țin puterile. 

Un alt test a fost campania cu Let’s Do It Romania! Despre care vom mai vorbi. 

Așa că Green Point a scos artileria grea! Un echipament conceput special pentru colectare selectivă la evenimente cu mii de oameni






Are camere, senzori, ferestre care se deschid când te apropii, astfel încât nu pui mâna pe un capac care pare murdar și mai ales are o capacitate formidabilă. 








Eco insula a fost comandată special pentru cele mai importante festivaluri ale verii și face parte dintr-un proiect susținut de Green Point și inițiat de Coca-Cola HBC în cadrul @Dupa Noi, platforma lor de sustenabilitate. Sloganul acestei campanii este ”După Noi, strângem tot noi”, întrucât acest proiect încearcă să învețe tinerii să colecteze separat. Pentru că e bine sa ne pese și să avem grijă ce lăsăm în urmă.



Mulțumim pentru prietenie, America!
Din exemple pozitive ca acesta urmează să învățăm cu toții să fim prieteni… și cu mediul înconjurător!

Green Point Management facebook: https://web.facebook.com/GreenPointOTR/

Back to Top