De ce ne plac “fetele rele”?






Ne enervează, dar nu ne plictisesc.

Uneori chiar și să te cerți cu o fată rea e mai fain decât să te ții de mână cu una lipsită de inițiativă și de personalitate la un cinematograf unde joacă un film la care ai vrut tu să mergi. Singurul lucru cu gust e porția de nachos.  


Fetele rele fac dragoste… bine!

Știu ce vor de la viață și de la bărbat. Se bucură, țipă, mușcă, sunt obraznice, seducătoare, pasionale. N-ai senzația aia că tu ești cel care o face să cadă în păcat! Nici Eva nu a fost o fată bună…


Nu vor să se mute la tine după trei zile!

Bine. Recunosc. Au fost cazuri când m-am mutat eu la ea. Epic a fost că m-a pus la curent că are un set de reguli. Ce am voie și ce n-am. :))


Bărbații iubesc pericolul. 

Cu “periculoasă” cu tot. Chiar și pericolul că ar putea să o piardă oricând este al dracului de excitant! O fată rea zice “nu vreau” când vine vorba de sex chiar dacă e într-o relație. Ceva ce respectăm mai mult decât varianta fetei bune cu “mă doare capul”. 

Nu le sperie nici forța, nici viteza și nu se sfiesc să iasă în evidență. 

Culorile șterse nu sunt pentru ele. Muza a ales pentru Electric Castle un BMW X2 M-pachet într-o culoare care întoarce capete pe stradă mai ceva decât o fustă mulată. De la BMW Automobile Bavaria Militari 




Fraiere găsești pe toate drumurile. 

Se zice că omul bun e prost. E valabilă și un fel de reciprocă: uneori omul prost pare bun. Că nu face mai nimic și atunci pare că nu face nimic… rău. S-au câștigat și alegeri cu metoda asta. Norocul lor e că de parlamentari poți să divorțezi doar din 4 în 4 ani. 


Femeile caută bărbații care ar fi buni tați. Noi nu ne uităm la sâni să ne gândim dacă vor da suficient lapte în caz de gemeni!

Come on! Niciun bărbat nu se uită în Playboy și se întreabă cum i-ar sta fetei în rochie de mireasă!! Începuturile sunt simple. Fetele rele nu le complică inutil. 


Adesea fetele rele “inabordabile” sunt doar femei independente, 

dar “nu pun botul” la vrăjeală ieftină. 
Apreciem faptul că sunt atât de selective. Mai ales când ne aleg pe noi.



Back to Top