Ce n-ai să vezi la Neversea!



You’ll never see @neversea…

Ce n-ai să vezi la Neversea?
Oameni triști. Nici măcar cei care se despart. Pentru că de multe ori se despart doar pentru că ea vrea la o scenă și el la alta!




Așa cum există “căsătorie de probă”, de ce n-ar exista și divorț de probă. 
Stai să vezi că diseară cântă (și) Paraziții!




N-ai să vezi oameni care nu știu pentru cine au venit. Unii pentru Armin, alții pentru Steve Angello (care a pus inclusiv o piesă gipsy), alții pentru Tudor Chirilă. Mirela a venit pentru Ionuț. Cum cine e Ionuț? Este VIP! El a câștigat concursul GreenPoint “Pentru noi ești o vedetă când ai grijă de planetă!
Bine, de fapt Mirela l-a câștigat și a mai și răcit de dragul lui Ionuț, dar să-l rateze pe Armin Van Buuren diseară? N-ai să vezi!




Și ce sperăm noi că nu o să mai vezi? 
Doze de bere pe jos sau chiar aruncate la gunoi. Le putem recicla!
Sper că nu o să mai vezi PET-uri care ratează întâlnirea cu reciclatorul.
Hârtie, sticlă, plastic, metal, toate se consumă în cantități uriașe la un festival, așa că proiectul După Noi (Strângem Tot Noi) inițiat de Coca-Cola HBC și susținut de GreenPoint Management își dorește să facă reciclarea ceva firesc și chiar cool!
Vezi video!


2nd day @ Neversea! Tips & tricks, o rugăminte personală și n-ai să crezi ce piesă a pus Steve Angello!!! Ne distrăm și reciclăm ♻️ GreenPoint Management & Dupa Noi Hit HD! 📺
Posted by Radu F. Constantinescu on Saturday, 7 July 2018

Dacă vii diseară la Neversea, susține-ne aruncând dozele și PET-urile în Eco-Insulă. Și chiar dacă vii sau nu la Neversea, susține viitorul reciclând zi de zi. E o treabă de 365 de zile pe an ;)



Un prieten chiar a atras atenția unui tânăr care aruncase pe jos o doză și puștanul i-a spus: Hai că nu suntem în Germania. Prietenul meu i-a răspuns: Nu, dar nu ți-ar plăcea? 

Back to Top