5 semne “din cartier” că ar trebui să pui punct relației!!






O “școală a vieții” chiar există și acum cred că am avut un adevărat noroc să cresc în cartiere mai rău famate. Exista câte un Pantelimon în fiecare oraș, așa că mulți mă vor înțelege. Haideți să facem un pic de psihologie de stradă. Se potrivește și celor care se iubesc pe Coasta de Azur. Ce? Acolo nu-s străzi? :))

5 semne de cartier că ești pe un drum înfundat în relație. 


Primul semn este că… 
Citești acest articol 

Poate crezi că ești doar curios sau că verifici în negativ că totul e pozitiv la tine, dar de cele mai multe ori asta e self-bullshiting! Oamenii care sunt fericiți se știu fericiți și n-au nevoie de o a doua opinie. 

2. Când te întreabă cineva de un moment frumos în relație te întorci mult în timp. 

De ce? Ieri nu s-a întâmplat nimic? Nici săptămâna trecută? E bine să ai amintiri frumoase, dar nu poți să trăiești din ele la 20, 30 sau 40 de ani! 

3. Începi să remarci defecte fizice, ticuri verbale, obiceiuri agasante care nu existau.

Ba existau. Dar când suntem îndrăgostiți ne iubim și defectele. Când ne-a trecut ne detestăm și calitățile. Și faptul că respiră e un obicei agasant!

4. Te gândești constant la foști/foste.

Când sunt atâtea tentații noi, să ai gândul tot la unele vechi este ca atunci când ți-ai schimbat serviciul și constați după câteva luni că te-au păcălit cei de la HR și e mai rău decât înainte.  

5. Sexul nu merge sau sexul e singurul lucru care mai merge. 

Prima dată când am auzit de oameni care fac sex, dar nu sunt împreună a fost pe o stradă dubioasă, sub un felinar mort. Cam cum e și relația în care ești dacă oricare dintre punctele de mai sus ți se potrivește. 


Îți mulțumesc că îmi citești blogul, dar cărțile sunt MULT mai bune. 
Eu nici nu sunt blogger :))
Am publicat prima carte în 2007!
Află mai mult (dacă nu știi deja) în link: 
https://www.curteaveche.ro/autori/radu-f-constantinescu.html




Back to Top