Ghid practic pentru începătorii în despărțiri.






Despărțirile definitive durează uneori… doar câteva zile! 

E cam devreme să intri în depresie după o săptămână! Mai ales că multora li se pare cool să fie deprimați, dar mai ales deprimate. Dă bine pe facebook. Bullshit! Depresia e un lucru serios și nu e provocată de o lipsă temporară a p*lii!
Ce să faci? Gândește-te dacă nu cumva ai stricat cu un gest sau cu un cuvânt ceva. Când știi ce ai greșit… știi de obicei și cum să repari!
Ce să nu faci? Să nu ieși cu alta/altul ca să-l faci gelos/s-o faci geloasă. Se va simți înlocuit/ă foarte repede și chiar dacă avea de gând să se întoarcă se va răzgândi!

Dacă nu plângi deloc, înseamnă că n-a fost dragoste. Dar dacă plângi nu înseamnă automat că a fost. 

Mulți se tem de fapt de singurătate și de “calvarul” prin care vor trece când o iau IAR(!) de la început. Poate la voi e altfel, dar “începutul” conține mereu emoții, excitație din mai nimic și nopți lungi chiar și în relații… scurte! Unde e calvarul? Poate plăcerea! 
Ce să faci? Plângi în voie, 
Ce să nu faci? …dar nu în public! 

Plânsul fără public e o descărcare. Cu public e doar show. 


Panica strică. 

Din păcate și femeile și bărbații greșesc încercând să își întoarcă partenerii cu rugăminți. Întoarcerea se face cu motive. 
Ce să faci? Dă-i motive, nu zeci de mesaje plângăcioase! Să vină înapoi de bună voie. Pentru că ești mai sexy decât oricând, nu mai cicălitoare decât ai fost vreodată!
Ce să nu faci? Gesturi disperate. Un pic de optimism nu strică nimănui. Dacă Romeo și Julieta nu se grăbeau… ar fi trăit împreună până la adânci bătrâneți!


Și dacă totuși e pe bune? Despre foști… numai de bine!

Toți avem foste iubiri. La început te ard pe suflet, apoi rămân amintiri într-un album la care te uiți chiar cu drag și râzi… c-ai fost proastă și ai plâns. 
Mai grav e să tragi de ceva ce nu mai ține!
Un exemplu cât zece:
Primesc zilnic mesaje de la femei șocate că s-a întors la fosta. De ce la fosta? Unde e problema? Când ați făcut sex ca în povești, când ți-a spus că fosta era o plictiseală, când zice că prefera să joace Fifa și dacă venea goală în fața televizorului o dădea la o parte să nu ia gol…
 ți se pare o prostie să se întoarcă, nu-i așa. O prostie care pe tine te cam doare. O să doară și adevărul gol-goluț: Nu e o prostie că s-a întors. E o prostie că ea l-a mai primit :))

Read more!http://bit.ly/BooksOverLooks
Back to Top