Dicționar feminin: I-am spus să se ducă dracului, dar voiam să stea!





Mesajul continua nevinovat: Acum de ce nu-mi mai răspunde la mesaje? I-am scris vreo 10!

Bărbații sunt programați să reacționeze categoric la insulte de mici. Un motiv pentru o bătaie soră cu moartea este, de exemplu, “m-a înjurat de mama”. 
Nici cruciadele nu știu dacă au vărsat atâta sânge cât bătăile pentru mama. Ce e drept, sângele curgea în curtea școlii doar din… nas. Și nimeni nu murea. 

Femeia e… pe dos. Ea, nefiind în stare să se bată, a învățat să dea cu vorbele. El o bătea, ea îl înjura și uite așa s-au scurs vreo 5000 de ani de istorie. 

Dacă voi vă imaginați că acești 5000 de ani (încrustați în ADN ca numele proștilor în coajă de copac) pot să fie dați uitării în câțiva ani de “emancipare”… vă înșelați. 

Femeile vor continua să vorbească mai mult cu aluzii decât direct. 
Bărbații vor continua să nu le înțeleagă. 

Femeile vor continua să ne trimită la dracu’. 
Bărbații nu vor înțelege că nu e grav dacă te trimite la dracu’, ci… la alta. 

Femeile ne vor spune mereu pe nume de animale. 
Bărbații nu vor remarca (deși e evident) că nu folosesc denumiri de animale mici! Apelativul “boule” se pare că a apărut ca un reproș de lipsă de inițiativă și combativitate. Ești mare degeaba. Do you see the light? 

Sigur că nu toate femeile sunt la fel, dar dacă vă plac cele pline de personalitate țineți minte o cheie simplă: Cu cât mai aprige sunt reprizele de ceartă cu atât implicarea e mai mare. Nicio femeie nu se obosește să se mai certe cu un bărbat care nu o mai interesează!

De final, că doar nu credeați că e film cu happy-end, e foarte important ce urmează după o ceartă. Dacă e o împăcare, chiar și de o noapte, nu e totul pierdut. Dacă după o ceartă urmează… o altă ceartă… și apoi încă una… și încă una… s-ar putea să fiți în faza aceea în care ei i-a trecut și o deranjează și că respiri. Când mai faci și ceva bine își iese total din minți. Că n-are ce să zică. 
Într-o asemenea fază nu mai trebuie să-ți spună ea să te duci dracului. Fugi singur, că ești deja în iad :)


Acest articol e scris împreună cu Muza. 
Nu v-am spus asta ca să ne înjurați pe amândoi, 
ci ca să o urmăriți... și pe ea. 
Dacă nu faceți asta deja de multă vreme :)



Back to Top