Q&A: Soțul meu spune că mă iubește, dar flirtează cu orice femeie pe care o întâlnește!





Pare întrebarea unei singure persoane. 
Pare...  :)))
Primesc zilnic mesaje de acast gen.
Cazurile merg de la bărbați care (cred eu) sunt doar politicoși și până la schimburi de mesaje de-a dreptul erotice. Doar fraierele care îi iubesc pot să creadă că “doar flirtează” pe cei care de exemplu le cer “dirty pictures” altor femei pe whatsapp. Nu v-am spus că dragostea ne mai și tâmpește? :))
Primesc însă și de la bărbați multe mesaje de același tip, dar… altfel!
Pe unii femeile lor “îi fac cu nervii” rău de tot. Pentru că la flirt bărbații sunt mai nepricepuți și nici nu-l pot face inclusiv ca dress code! Așa că mulți mi-au scris că “nu știu dacă femeile lor sunt de vină cu ceva sau nu”. 
“Da’ ce-am făcut, iubitule?” 
Și ei recunosc că nu prea știu să spună ce-au făcut :)))

Gata pentru operația pe cord deschis? 

Nu contează dacă flirtează sau nu. Contează dacă pe tine atitudinea respectivă te face nefericit/ă. Sigur, s-ar putea să ai tu o problemă. Vestea bună e că toți avem. Și de-asta trebuie să ne căutăm parteneri cu probleme care să se potrivească… cu ale noastre. 

La fel de gravă este devalorizarea lui “te iubesc”. Și bărbații și femeile se grăbesc să-și spună “te iubesc” ca pe o scuză! 
În loc de iartă-mă. 
În loc de îmi pare rău. 
Și 
- mai grav - 
în loc de fapte. 
Mă șterg la cur cu “te iubesc-ul” cuiva care nu-mi demonstrează prin cum se poartă, prin grija față de mine și (să nu ne ascundem după copac) prin felul cum mă iubește. Pasional, nu mecanic. Din cur, sus-jos, dai și la aerobic!

Flirturile se înmulțesc cu anii! Paradoxal, nu tinerii fac complimente în stânga și-n dreapta, ci bărbații și femeile care simt că li se cam duce tinerețea și n-au profitat suficient de ea.   

(doar pentru bărbați) Flirtul prin alegerea hainelor, de exemplu mult prea hot pentru mers la job, nu este ceva ce putem controla. Și nici nu trebuie. Femeia trebuie să rămână feminină și e o idee tâmpită să femeile care se îmbracă sexy caută un amant. Să știți că și cele în blugi și cămășuțe anoste găsesc dacă vor! Este însă normal să-i spui dacă te deranjează. 

În loc de concluzie avem…Bomboana pe colivă! Colivă, da, pentru că de cele mai multe ori pasiunea a murit. Odihnească-se-n pace.

FEMEIA TINDE SĂ OBSERVE CĂ FLIRTEZI CU ALTELE CÂND NU MAI FLIRTEZI CU EA. 

Observă că altele au parte de atenția ta când ea nu o mai primește. La fel și bărbații. Un bărbat iubit bine și cu chef nu îți cere nici să te îmbraci ca o călugăriță, nici să nu mai vorbești cu alții.  

Mie și acum, când am nevoie de ochelari pentru citit o carte, îmi place să flirtez! O fac în fiecare zi. Cu aceeași femeie. 






Back to Top