IWYT: Cum ar arăta "bunele maniere" dacă am fi... dezbrăcați. Opinia unei femei.




Ancuța Teodorescu nu este o fană înfocată. Nu mă are primul (sau singurul) în blogroll. De fapt nu mă are deloc :)  N-are cover cu un citat din Necenzurat. 
OK, are un simț justițiar care a făcut-o să-mi trimită texte "d-ale mele" regăsite la alții, dar astfel de mesaje primesc zilnic. Ce mi-a plăcut e că nu renunță. Mi-a trimis texte, nu s-a plâns că n-am răspuns (deși clar orice autor are orgoliu) și până la urmă uite că la ăsta am râs la început și am zis "ce tare" la final. 
Pentru cei care s-au descurajat după un prim refuz, Ancuța ar putea fi o bună profesoară. 
Concursul fără premii, dar cu mii de cititori IWYT (IWantYourText) continuă. Că nu l-am oprit niciodată. Ai, n-ai mingea (adică blog), tragi la poartă! :) 




Câteva dintre așa-zisele maniere ale bărbaților, privite în pielea goală, se dovedesc chiar obraznice. De altfel, ca orice e “dezbrăcat”.
Când un bărbat îți deschide ușa, de fapt își deschide lui un unghi avantajos pentru a-și scălda privirea între dimensiunile delicioase ale suprafeței tale de curbură. Da, și tu încă te mai holbezi, prostuțo, la cât de educat e domnul, în timp ce el aproFUNDează geografia pe formele tale de relief.
Știm cu toții acel moment când femeia, plângăcioasă din fire, scapă câteva lacrimi de-a dura în fața lui. Și el ce face? O ia în brațe, chipurile să o liniștească, în vreme ce sânii ei produc mișcarea plăcilor tectonice în capul lui. Care din ele?! Cel mai probabil, amândouă  ) Pe cel cu rațiune îl anihilează, pe cel cu... pasiune îl încoronează.  
Când îți pui sufletul pe tavă în fața bărbatului și ai plăcuta senzație că el o să-și ia tacâmurile din aur și-o să-l deguste, că o să-l prepare cu atenție, de fapt îți dai consimțământul că poate... să te ardă  ). Pentru că bărbații au întotdeauna un "cuptor încinsss" care așteaptă să ardă o femeie fragedă și acea alură perfectă de bucătari iscusiți. 
Când îți aduce un ditamai buchetul de 1000 de trandafiri baby și tu te-ai udat deja... la ochi, de emoție, crezând că e dovada supremă de iubire și, mai ales, de maniere alese ale făt-frumosului din fața ta, de fapt el îți trimite o mostră a cum ar trebui să fii pentru el. Încă ești un boboc de floare, închis, și-ar trebui (la naiba!), să-ți desfaci petalele, așa cum vor face florile pe care ți le-a dat, în doar câteva zile, ca să-ți vadă... pistilul. 
Când îți spune cuvinte cu sirop... de vii-și-ne, de fapt el e un ghiveci de vine-te (și dispare ca prin magie după) și dacă frazele lui uzate de agățat îți deschid picioarele, amintește-ți că unei femei deștepte astea i-ar fi deschis doar mintea. De aceea, ar trebui să privim lucrurile goale de înveliș, chiar dacă e un pic cam deocheat. 
Și nu în ultimul rând, când intră primul în lift, nu o face pentru că îl mustră codul bunelor maniere, ci fiindcă trebuie să se așeze potrivit, în așa fel încât să fii... fix în fața lui. Fiindcă, de cele mai multe ori, bărbații sunt asemenea unor chei, iar pentru ei femeile sunt mai întâi lacăt, apoi breloc. Nu uita, un lacăt nu va folosi niciodată câtă vreme l-a putut „deschide” oricine... și cu ușurință. Și vine o vreme când și cheia, uzată la maximum, rămâne înțepenită într-o ușă  
Citiți-vă printre rânduri și apoi reluați!


Blogul autoarei: https://goo.gl/xyvmRF


Back to Top