Cum ar trebui să te porți ca să fii dorită de toți bărbații?




Nimic mai simplu!
La început să pari imposibil de avut, dar cu mulți admiratori. Cum își plătesc politicienii postaci, ai grijă să ai câțiva băieței care să te adore la vedere.  
Apoi, cu bărbații care chiar te interesează...
Râzi la toate glumele lor, 
laudă-i (dacă ego-ul ar fi IQ toți am fi Einstein), 
poartă fuste scurte, 
arată-te maleabilă (cele control freak ne sperie), 
nu lăsa impresia că ești mai competentă decât ei în niciun domeniu, spune-i că e mare chiar și atunci când nu știi sigur dacă a intrat, 
nu le cere decât lucruri care se pot cumpăra (sigur că și un inel de logodnă se poate cumpăra, dar acolo investiția nu e în primul rând financiară - indiferent cât dai pe inel, faptul că îl oferi o să te coste mai mult. 
Să-ți placă femeile și să-i aduci cadou de ziua lui și o prietenă. 


Dar ca să te iubească femeile? Ca-n cântecul lui Mărgineanu!
Femeile au un check list mai mare: 
Să ai un trecut curățel, deși se știe că mai ales bărbații care nu și-au trăit tinerețea fac cele mai nasoale forme de criză a vârstei mijlocii. 
Să știi să asculți și să mimezi interesul față de orice prostie la fel de bine cum mimează ele orgasmul când tu ești deja la baie să te speli
Să câștigi bine, să fuți la fel de bine, să vrei un copil cu ea, să fii gata să-l și crești, să renunți la orice pasiuni pentru că acum pasiunea pentru ea îți umple întreaga existență, să o aperi de toți, dar să nu te poți apăra de ea. 



Stai așa!
Și dacă faci tot ce am zis mai sus (și ce n-am zis, dar am gândit) pe cine o să iubească el? Biată păpușă gonflabilă din carne și sânge și speranțe și frici, dar cu un program impecabil care rulează în buclă? 
Cui o să i-o tragă? O să te înșele cu acest alter ego al tău chiar cu tine de față? 

Nu. N-ar trebui să fii dorită de toți bărbații. Doar de unul singur. Ăla pe care îl dorești tu. Ăla care te știe. Și de bună. Și de nebună. Ăla care a jurat că pleacă și n-a plecat. Ai plecat tu și a fugit după tine! Ceva ce n-aș recomanda nimănui dacă nu vrea să fie sub papuc toată viața. Ceva ce eu însumi am făcut și cumva am scăpat și în loc să ajung sub papuc am ajuns între papuci :))
Sunt multe rețete pentru succes. 
Niciuna pentru fericire. 
Pentru că fericirea nu e la un bărbat și tu trebuie să-l găsești să ți-o dea și ție!
Fericirea nu e la o femeie, ca la capra cu trei iezi. Lapte-n țâțe, mălăieș în călcăieș! Ce fază, te-ai gândit că și Capra cu trei iezi era o mamă singură? 
Fericirea o facem împreună. Și niciodată nu sunt condițiile ideale. Niciodată nu e ușor. Nu e ca-n romanele siropoase care se vând în câte trei volume pentru că “au mușcat fraierele, hai să mai scoatem unul și încă unul”. Ce de trilogii ale amăgirii!

Frate, ieși în fața ta așa cum ești tu. Bărbat. Fumător. Scandalagiu. Pofticios la trupuri. Dar și gata să pui osul la treabă. Ambițios. 

Soro, mai lasă să ți se vadă și personalitatea, nu numai sânii pe instagram!

O să sperii 1000 de bărbați? 
1000 de nepotriviți. Ți-ai fi pierdut timpul. 
Acei câțiva pe care îi vei cunoaște… cu ei o să trăiești povești mai lungi, mai scurte, mai pe toată viața, dar în primul rând adevărate. 

Uită-te în jur? Multe mariaje. Puține iubiri. 





Back to Top