5 motive pentru care s-ar putea să ai o relație cum n-ai visat… cu un bărbat divorțat!




Există o idee preconcepută că divorțatul e un crai. 
De ce l-a lăsat nevasta? Umbla cu altele! Se uita după altele! În fine, făcea el ceva!
Wrong!
Craii nu divorțează. Pentru că ei nu se căsătoresc :))))

Așadar, metodic și logic și atât de direct încât iar îmi vor da unlike la pagină vreo 3000 de misandre!

1. Bărbatul divorțat a văzut femeia în cea mai a dracului stare. Nu degeaba există proverbul românesc: Frații se cunosc la moștenire și soții la divorț! Omul știe ce îi poate pielea femeii! Îți face avansuri în cunoștință de cauză! Știe ce riscă. Merită o șansă, nu-i așa?

2. Freud remerca în 1907 că femeile tind să aleagă bărbatul cu experiență deși pe atunci era destul de contra moralei să ai experiență. Acum parcă ne-am prostit! E mai probabil să simulezi orgasmul cu un inocent, decât cu un păcătos. 

3. Nu toți bărbații divorțează din vina lor. Înainte să-l condamni, îți recomand să-i cunoști povestea. Și chiar cei care au călcat pe bec e posibil să-și fi învățat lecția. Am zis-o și o repet: O va iubi pe următoarea cum a învățat de la tine. Parcă e mai bine să fii tu următoarea. 

4. La mintea cocoșului: Dacă e divorțat, înseamnă că a fost căsătorit. Adică l-a luat cineva. Ăsta deja e un CTC. Un semn de “aprobat”. Că n-a fost până la pensie, asta-i altceva. S-ar putea să fie ghinionul ei și norocul tău. 

5. Bărbatul divorțat stă (de obicei) foarte bine cu nervii. Doar a trecut prin atâtea! Situații. Femei. Dimineți. Perioade. În plus, el nu mai are o viziune idealizată asupra femeii. Nici asupra lui însuși. Știe că nici măcar femeile din filmele porno nu sunt așa în viețile lor reale. 
Iar dacă are și un copil de care nu a uitat, s-ar putea să nimerești jackpotul. Toți par responsabili când nu au unde să plece. Învață să apreciezi principiile mai mult decât vorbele frumoase și caracterul unui veteran mai mult decât idelismul unui naiv. 

Intervenția Muzei: 
-Îți dai seama că mulți se vor întreba la a câta căsătorie ești? 
-Cred că mulți știu deja. La ultima. 




Back to Top