5 motive să începi o relație de lungă durată… cu o femeie divorțată!





Conduceam când i-am zis Muzei, ea însăși o femeie divorțată: Eu zic să nu ne mai oprim în Câmpina, tipul ăsta nici n-are facebook… dar tocmai noi să falsificăm un concurs? Un tip din Câmpina câștigase cărțile pe care tocmai le cumpărase (editura i-a virat banii înapoi în cont) și dreptul de a avea curieri autorii. 
Mă bucur că am oprit în Câmpina. Un tip mișto, Andrei Dragomir, care la o țigară mi-a dat ideea pentru acest articol. Gaz pe foc a turnat un alt articol de la o mare revistă de afară, care venea cu 7 motive să NU te combini cu o divorțată. Deși avea un intro în care spuneau că nu vor să discrimineze, continuau cu mucii în fasole rău de tot. De exemplu: nu te combina că ai certitudinea unui bagaj emoțional. Ce cretini! Cine NU ARE un bagaj emoțional? Poate virginele!!! O virgină cred că l-a și scris, da’ una cu o diplomă în psihologie. Oare știe ce a zis Freud despre nefu**te?
Hai că m-am enervat. 

1. O femeie divorțată știe deja cu ce se mănâncă un bărbat full time. Pentru multe tipe e un șoc. Un spațiu comun nu înseamnă un spațiu al tău lângă unul al meu! Nici măcar mutatul împreună, această căsătorie de probă, nu-ți poate da o idee despre ce înseamnă să schimbi al tău cu al vostru!

2. O femeie divorțată știe unde a mai greșit. Bărbatul e altul. Problemele… aceleași! Dar când recunoști una care a dus la un scandal monstru nu mai faci aceeași greșeală! E drept, poți face una nouă. 

https://www.curteaveche.ro/p/pachet-r-f-constantinescu---cu-autograf



3. Teoria lui Andrei: Știe când să lase de la ea. Așa este. Și nu cred că poate cineva să nege că așa ceva este absolut fabulos într-o relație, mai ales acum când multe își exersează feminismul acasă.  

4. Știe foarte bine ce vrea. În viață, în casă, în pat. Dacă ești sătul de fițe, acesta e the golden ticket! Desigur, depinde și cine e fostul. După unii e greu să te bagi :)

5. O femeie divorțată nu mai are așteptări nerealiste de la un bărbat! Multe vin într-o relație educate de filmele din șerbet făcute la tonă. Tu nu ești ca eroul preferat, nu spui replici din telenovele și nici nu-i oferi o viață de lux. Atunci se supără. Nu și femeia divorțată. Care vine din filmul ei, genul programului dramă. E doar treaba ta să nu faceți împreună un fel de episodul 2 cu același sfârșit nefericit. 





Back to Top