Îndrăgosteală fără plictiseală. 3 ingrediente pentru relații fericite. Versiunea bărbatului.




E mai comod pentru unii bărbați să spună că “nimeni nu știe ce vor femeile”, decât să facă un mic efort și să înțeleagă ce vor femeile… lor. 
Ne enervăm când o domnișoară zice că “știe ea cum sunt bărbații!”. Ce? Toți suntem la fel? 
Nici ele nu sunt toate la fel! Ba chiar aceeași femeie este altfel în funcție de zi, de starea de spirit și - hai s-o spunem pe aia dreaptă - în funcție de ce ai făcut sau ce n-ai făcut. 
Eu cred că știu ce vrea a mea: Mereu altceva!
Așa că o să vă facem trei mărturisiri din casă, trei tips sau tricks sau cum le-or mai zice acum revistele, dar pe care s-ar putea să nu le găsiți nicăieri. 

Primul ingredient este surpriza. Mulți vor spune “știam”. Din păcate sunt aceia care fac mereu aceleași surprize și se miră că nu mai au același efect. E frumos să oferi flori, de exemplu, dar dacă le oferi mereu pe același, în aceleași situații, chiar și în aceeași hârtie, să nu te miri că se bucură mai mult când e ziua cuiva la job și a servit-o cu praline! 

Al doilea ingredient este implicarea. Să cumperi ceva e una. Să faci ceva cu mâna ta, un mic detaliu adăugat, nu Turnul Eiffel din chibrituri, ceva fin și de bun gust, dar să fie făcut CU MÂNA TA, transformă totul în ceva personal. 

#femeisurprinzatoare ! Urmărește video apoi intră în concurs! E legal să te înscrii la ambele ;) Concursul Ramonei: https://www.instagram.com/ramonaconstantinescu/ Concursul meu: https://www.facebook.com/raduefconstantinescu/photos/a.562921537087314.1073741828.562853963760738/1659232784122845/?type=3&theater
Posted by Radu F. Constantinescu on Tuesday, 27 February 2018


Al treilea este jocul. Transformă chiar și situațiile de conflict în joc. Pe cele mai mici și fără mare miză, pe celelalte trebuie să le rezolvi. Dar o să descoperi că majoritatea certurilor pornesc de la nimicuri. Din țânțar armăsar! De exemplu mie și Muzei nu ne plac aceleași genuri muzicale: eu sunt mai rock, ea e fan disco anii 80. O să vedeți din film cum rezolvăm asta. La fel nu ne înțelegem nici la sporturi. Pentru că o conving greu să se antreneze cu mine, totul e o distracție și rezultatele sunt WOW! Bonus? La final nu-i dau un shake de proteine, ci… ciocolată. E felul meu de a-i spune: arăți trăznet, n-ai de ce să-ți faci griji!



Fără să mă fi întâlnit vreodată  cu ei, zici că sunt “vorbit” cu maeștrii din Atelier du Chocolat de la Heidi! Ei mizează pe surpriză și pe “mereu altceva” în campania Cadouri neplictisitoare pentru femei surprinzătoare! Pralinele Heidi Signature au nu mai puțin de 8 arome diferite! Orice bărbat care este în căutarea unui cadou deosebit pentru o femeie specială din viața lui are 8 șanse să nimerească la casa sufletului cu cel puțin o aromă. 




Pentru femeile speciale din viața mea ciocolata a fost mereu mai bună decât terapia, ceea ce-i face pe cei de la Heidi un fel de psihologi care îți ridică moralul!
Heidi punctează și la pontul numărul doi. În zilele noastre, când totul este automatizat (uneori chiar și sentimentele) pralinele Heidi Signature sunt produse cu elemente realizate manual! Nu sunt un expert în design, dar mi se par absolut superbe! Îți vine…să le mănânci, nu alta! :))
La punctul 3 - JOCUL - au reușit să mă surprindă și pe mine! Poți câștiga PRALINE PENTRU O LUNĂ și un exemplar din noul volum Psihologie pentru oameni obișnuiți. 
Trei premii se câștigă pe pagina mea de facebook Link: #HiediSignature 
și trei pe contul de instagram la Muzei :) 

Back to Top