Acum 100 de ani era o problemă sexul înainte de căsătorie. Acum e o problemă sexul după :) 5 explicații neortodoxe




În volumul al doilea sunt 5. La liber, explicația numărul 3. Ambiția.

A treia explicație e cea mai brutală. Femeia modernă e un fel de bărbat pe tocuri la job. Muncește cât un bărbat. Câștigă cât un bărbat. Uneori chiar înjură în trafic la fel ca un bărbat. Adio feminitate. 
Nici nu-ți dai seama când s-a întâmplat. 
Uită-te în oglină. Tu ți-ai dedica poezii? 
Vezi cum te porți! Tu ți-ai aduce flori? 
Compară ca în pozele de before and after! Cum erai când căutai? 
Iar tu… bărbate… îți mai aduci aminte când mergeai la sală, făceai două dușuri înainte de întâlnire și miroseai a parfum? Parfumul de bere combinat cu țigări nu are cum să o excite pe soția ta. Iar dacă ai o amantă s-ar putea să nu fie farmecul tău personal, ci hormonii care tropăiau în ea că era NF de multă vreme. 
Iartă-mă, n-am vrut să-ți stric seara. 
Am vrut să-ți repar fericirea. 
Curgea ca o țeavă ruginită. 

Știu îngrijorător de multe femei ale căror vieți profesionale sunt perfecte, dar viețile lor intime sunt departe chiar și de “junior level”. Dacă există o înțelepciune de pat, sunt sigur că ea nu vine cu timpul pentru că multe dintre aceste femei sunt din ce în ce mai greu “fericibile” sau chiar numai “cuplabile”. Pentru situația asta sunt culpabile? Sau e societatea care te împinge să muncești pentru un bine abstract care vine abia la pensie?
La fel de tare cum cred că adevărul e la mijloc în majoritatea situațiilor, tot așa cred că găsirea sursei pentru această frigidizare nu ne va ajuta cu nimic în remedierea situației. Nu merge să zici: A! E vina societății? Ce bine! De mâine redevin femeie! 
Tu nu vezi nimic în neregulă la tine. Când te-ai uitat mai devreme în oglindă ți-ai răspuns că ți-ai aduce flori și ți-ai dedica poezii. Ba chiar ai și face dragoste cu soțul, iar cei doi copii sunt dovada faptului că ai făcut. Măcar de două ori. Da’ chiar nu există pe lumea asta și alte lucruri mai importante decât sexul? 
Sigur că da! Bilanțul contabil al firmei, analiza SWOT pentru un nou business, estimările pentru Q4 când toți cumpără ca idioții cadouri de Crăciun ca să simtă că sunt o familie. La sex îți stă ție capul? 
Interesantă imagine. Să-ți stea capul la sex. 

Și mai interesant este că aceste ambițioase vor să aibă întregul. Totul. Și cariera și familia. Atenție! N-am spus dragostea. Dragostea e un moft. Nu poți să o fotografiezi, nu poți să o faci magnet de frigider. Familia însă! Ce frumos dă pe cover-ul de facebook! Și cât de frumos sună când scrii ca descriere la poză: “Împreună de 20 de ani”. Ca un slogan publicitar pentru o firmă de hârtie igienică. Poți să te ștergi la cur cu anii ăia!
Lipsa sexului într-un cuplu căsătorit este deja o separare. Un “divorț erotic”. Chiar dacă sunt adeptul ideii că trebuie să lupți, nu să fugi, uneori trebuie să înțelegem că lupta își pierde scopul când nu mai ai ce să repari. 


Citește despre toate cele 5 explicații (necenzurate) în PSIHOLOGIE PENTRU OAMENI OBIȘNUIȚI.
Dacă o comanzi acum o primești cu reducere și cu autograf :)
Dacă o comanzi după 8 Martie s-ar putea să nu o mai primești deloc. Că se cam termină stocul :)
 http://bit.ly/3278QSa





Back to Top