Cel mai nou trend în fitness este… programul intensiv de impresionat fostul! Află de ce e greșit și periculos!




Am mai mulți prieteni care sunt mai mult sau mai puțin experți în fitness. Atenți cu intimitatea persoanelor pe care le antrenează mai ceva decât psihologii, ei nu-mi dau nume, dar povești aud cât pentru zece vieți. Povești care “pe vremea” când făceam eu sport de performanță ar fi părut pură nebunie!

Acum 5 ani, de exemplu, era disperarea cu rochia de mireasă. Să încapă în ea! 

Și, când e nunta? A întrebat-o pe o viitoare fostă domnișoară antrenorul.

În trei săptămâni. 

Mission Impossible! Erau multe kilogrme de dat jos! Amicul meu, antrenorul, a pus apoi o întrebare de bun simț: Cu cât timp înainte ați închiriat restaurantul, fotograful și formația? 

Aaaaa! De anul trecut!

Și corpul dumneavoastră n-ar fi meritat aceeași atenție? 

Acum e altă modă. Programul intensiv de impresionat fostul. Femeia nu se mai duce doar la coafor! Merge și ață la sală. Mai ales dacă n-a mai fost niciodată. Pentru că femeile care n-au fost niciodată la sală și-au făcut o impresie despre miracolele fitnessului de pe instagram, unde totul pare simplu, rapid și spectaculos. 
Așa și e… dar cu photoshopul, nu cu ganterele, bicicleta și prosopul!

Bine, veți spune, ce e greșit când o femeie vrea să arate bine? Mai ales una de curând părăsită?

Nimic. 
Totul.
Când mergi la sală pentru tine e una, când mergi să impresionezi pe cineva, e alta. Ești… la mâna lui. El te va evalua. Și tu pornești foarte prost în “notarea” asta pentru că deja ți-a dat papucii. Papucii, nu adidașii!

OK. Vor spune alții. E greșit, am înțeles, dar de ce periculos?
Pentru că o femeie care vrea să se răzbune printr-un abdomen plat nu va mai băga mai nimic în stomac, ca să ajungă mai repede unde vrea. O să ajungă, din păcate, unde nu vrea. La spital. 
Iar el nu o să vină să-i aducă portocale și banane.



Mai duci un "Exces de sinceritate"? 
În link: 



Back to Top