Q&A: Există bărbați fideli amantelor. Cum explici?




Da. Știu. Am primit multe mesaje de la femei și de la un singur bărbat (curajos, respectele mele, dar nu atât de curajos cât să semneze sau să publice, textul lui era bun de blog, dar a refuzat). 

Explicațiile vin de la mine doar aparent. În realitate, ca un golan reabilitat ce sunt, am fost pus în situații care mergeau în același loc, dar, refuzând, n-am putut să merg mai adânc :)) Vorbim la figurat, nu la propriu. 

În realitate sunt explicațiile unor giganți ai psihologiei, care au sesizat că nu există un singur EU, ci mai multe, consecutive. De exemplu un bărbat în toată firea, intimidat de o figură care îi aduce aminte de tatăl său, se va comporta ca un băiețel emoționat. La fel stă treaba cu prima explicație, pentru care toate femeile vor detesta “amanta recurentă”. Această “metresă veșnică” sau “slăbiciune non-stop” ca buticul din colț. 

Aceeași amantă la două neveste înseamnă în multe cazuri adevărata dragoste. Sau adevărata dependență emoțională, că nu toți suntem capabili de dragoste. Până când una dintre neveste nu va fi capabilă să șteargă acest superlativ erotic… ea va rămâne în capul lui chiar și când va face dragoste cu tine. 
Greu de suportat? Păi… cine a zis că trebuie? 

A doua explicație te va face să o compătimești. Nu ea e slăbiciunea lui. El este a ei. Și o să-l reprimească mereu. În viața ei secretă. În paturi de hotel. Între așternuturi. Între picioare. 

Există femei care au același amant la al doilea soț. Pentru că aleg mereu un bărbat care le oferă siguranță în detrimentul celui care le oferă extaz. 
Una chiar mi-a zis: Poți să faci un copil dintr-un mare orgasm. Nu și să-l crești. 

Una dintre prietenele mele a forțat lucrurile și s-a întâlnit cu amanta soțului ei. Știind sigur că a fost amanta lui și în căsătoria anterioară. Surprinzător, ea a venit la întâlnire. Era mai în vârstă decât și-o imaginase și o privea surâzător, ca și când era o întâlnire între prietene. 
Știi… ea zis ea… am un deja vu. Și celalaltă a vrut o întâlnire. 
Și cum a fost? 
Căuta o metodă să mă înlăture. De fapt, căuta un răspuns la întrebarea de ce exist în viețile lor. De fapt, eu l-am cunoscut înaintea ei și înaintea ta. Tu cauți un răspuns la întrebarea pe cine iubește: pe mine sau pe tine? 

Întrebarea e bună, doar variantele de răspuns sunt greșite. El se iubește pe el. 



Back to Top