Men only: Multe femei și-au găsit un amant cu pozele făcute… de soți.




Cum stătea ea, mititica, și îți spune că vrea o poză să moară toate colegele de oftică. Iar tu, ca un băiat bun și de nevastă iubitor, nu te gândeai la nimic rău. 
Și dacă te gândeai. Ce? Nu i-ai fi făcut poza? Tu i-ai făcut poza, ea ți-a făcut figura. 

Primesc din ce în ce mai multe mesaje de la bărbați care sunt cel puțin la fel de dezamăgiți de femei cu sunt ele de noi. 
Nu ne sincronizăm deloc. Când noi ne cumințim, ele vor aventură. Cu altul. 
Când noi avem chef să mai copilărim, ele vor un copil. 
Uneori îmi vine să le fac cunoștință dezamăgiților cu dezamăgitele, dar știu că doi oameni au nevoie de mai mult în comun decât tristețea. 

Poate că de-asta nu cred în dragostea imediat după dragoste. Ieși în club. Unde n-ai mai ieșit de 10 ani, că muncețti mult. Și cauți pe una care să o înlocuiască. Cum caută ăla de i-a murit câinele unul la fel în pet shop. 
Paralela perfectă: și câinii din pet shop vin adesea cu probleme. 

V-aș putea spune multe povești, dar bărbații care îmi scriu nu prea vor să-și împărtășească “lecțiile de viață”. Una singură cred că va fi relevantă și pentru ea am acordul, ca de obicei, fără nume. 
Ea ba dormea la o prietenă, ba rămânea fără baterie la telefonul ei exagerat de nou, așa că el, care muncea mult într-o firmă de IT, și-a pus know how-ul la treabă și a aflat tot ce nu voia de fapt să știe. 
Cumințica lui care voia și acum sex cu lumina stinsă schimba niște mesaje fierbinți cu un tip. Parcă și telefonul se încingea în timp ce le citea. Sute! Sute de mesaje cu câteva zeci de poze. 
Ce are el și nu am eu? S-a întrebat IT-stul și le-a studiat pe ale lui. Are un început de chelie, un pic de burtă, cam aceeași înălțime, parcă și aceeași lungime. 
A încercat să vadă partea plină a paharului. 
Asta după ce golise câteva. 
Femeia mea, a zis el, și-a descoperit feminitatea! Apoi tot el s-a întrebat dacă nu cumva femeia lui descoperise dragostea. 
N-a reușit să-și răspundă. Așa că a întrebat-o pe ea: M-ai iubit vreodată? 
Dacă tu poți să faci cu el tot ce n-am reușit eu să stârnesc în tine!

Singurul ei răspuns a fost că pleacă. L-a sunat pe celălalt. În liniștea nopții vocea lui s-a auzit de parcă era pe speaker: Nu ți-am zis să nu mă suni când sunt acasă? 

Ce să zic. Asta nu citise în mesajele lor. Fiecare… cu lecția lui de viață. 


Ai văzut? https://www.curteaveche.ro/carti/noi-aparitii/filosofia-sexului.html


Back to Top