Terapia cu magneziu e depășită! 3 motive să treci pe terapia cu “fier”!



Pentru că toți suntem alergici la bullshit o să-i aplicăm tratamentul sincerității: moda nouă numită fitness are la bază o dorință profund umană, aceea de a face bani. 
Săli, antrenori și chiar partenerul meu, vicecampionul mondial în aparatură fitness, Johnson, toți vor să câștige din dorința ta de a arăta mai bine. 
Nu mi-o băgați pe aia cu “merg pentru sănătate” că ne supărăm! Eu v-am vorbit fără ipocrizii. Putem să fim sinceri tur-retur?
Studiile arată că deși 80% dintre oameni spun că fac fitness pentru sănătate, majoritatea își pun sănătatea în pericol prin supraantrenament, diete împrumutate direct din lagărele de concentrare și diverse pastile minune cu ingrediente active atât de puțin testate încâ fac consumul de alcool și fumatul să pară obiceiuri mai puțin periculoase!
Comerțul e comerț oriunde în lume. Important e să știi să alegi de unde cumperi ceva util și de unde cumperi doar… iluzii. 
“Fiarele” sunt reale. 
Uite 5 motive NEAȘTEPTATE să vă împrieteniți și chiar să le iei acasă :) Eu îți recomand să le iei de la Johnson. Folosește-te fără jenă de numele meu. Spune-le că ne cunoaștem și îți vor da o reducere de 10%. 
Deci FIARELE!

1. Îți cresc și puterea de concentrare și memoria, nu numai mușchii!

Memoria e utilă mai ales dacă îți iei niște gantere acasă. Dacă uiți unde le-ai pus riști să le redescoperi când te lovești în ele. Glumesc, dar cercetătorii spun că fitnessul ajută neurogeneza. Pe românește nașterea de celule nervoase noi. Sau tu le preferi pe cele liniștite? 
Despre secreția de endorfine, “moleculele fericirii”, sunt sigur că știi deja. 
Un kit de pornire exagerat de accesibil aici: https://goo.gl/YbLDey

2. O jumătate de oră de antrenament te calmează mai bine decât o oră într-o cadă fierbinte!

Explicația este că în cadă ai ocazia să te gândești exact la ce vrei să uiți. O soluție ar fi să nu intri singur. Psihologii au și un aparat favorit care s-ar putea să înlocuiască tradiționala canapea. În ce mă privește știu deja femei care își povestesc viața pe acest aparat… dar nu psihologilor, ci antrenorilor. Bine și așa :) Vrei să știi și tu care este? Direct din link: https://goo.gl/R9UEKS

3. Creativitatea se tonifiază în același timp cu… fundul

Rutina îl face să crească: în trafic stai (pe scaun și în coloană); la birou stai (uneori nicio idee bună nu vine în open space) și acasă mai stai o dată în fața tv-ului. 
Ca să-ți antrenezi gluteus maximus e nevoie însă de schimbare. E nevoie de imaginație. Pentru că e un mușchi puternic și nu răspunde mulțumitor la aceleași exerciții. S-ar putea să faci mai multe schimbări în antrenament decât în carieră, dar așa prinzi gustul :)

Follow Johnson Fitness (and me): https://goo.gl/GuuqEZ



Back to Top