O carte pe care multe femei o citesc când divorțează. Dacă o citeau înainte de nuntă ar fi fost mai bine…



Chiar zilele trecute mi-a scris o fostă colegă din ProTV să mă întrebe de o carte pe care am menționat-o în trecere într-un articol. Dacă e chiar bună. Cartea. 
Este, răspund eu, ca de obicei, după 3 zile.
Mi-am luat-o deja, răspunde ea, mă căsătoresc în curând și cred că nu strică să înțeleg niște lucruri. 
M-a lăsat fără cuvinte! Suuuuuuper smart! 
De ce nu m-am gândit la asta? 
În loc să luăm cărți care să ne consoleze după despărțiri poate că ar fi bine să citim (uneori fix aceleași cărți) ÎNAINTE de… uniri :)

Esther Perel gândește și simte ca o femeie, dar se exprimă tranșant, chiar dur, ca un bărbat. 
Ea #spunepebune că dorința și accesibilitatea nu se pupă. 
Că egalitatea în cuplu e… moartea pasiunii (hopa! să vezi acum feministele care nu înțeleg conceptul de egalitate dinamică deși el se aplică în viața de zi cu zi ÎN POLITICĂ. Opoziție și putere. Does it ring a bell? Mai ales că fix ca în politică poate să apară un “partid nou” când puterea nu-și face treaba :))
În cartea INTELIGENȚA EROTICĂ o să mai găsiți și alte lucruri doar în aparență scandaloase gen: Sexul de naștere copiilor, în mod ironic, un copil adesea distruge adesea orice romantism și pune în pericol chiar activitatea care l-a creat.
nu sunt ideile cuvânt cu cuvânt, dar sensul cam de acolo e și merge în mai dur și mai dur până când crezi că nu există soluții. 
După care ți le și dă. 
Tu să poți să le duci. 
Încă o perioadă poți să iei cartea cu 20% reducere, dacă folosești codul Radu20, direct din acest link: https://goo.gl/4a8s8G


A! Și o informație pentru cei care credeau că retragerea volumului Ultimul început e păcăleală de marketing și acum plâng că nu se mai găsește de un an și ceva… Nu. Nu-l reedităm. AM RETRAS ȘI FILOSOFIA SEXULUI. 
Amin!
 Se pregătește Necenzurat? Nu știu. 




Back to Top