Nu vreau o femeie “ușă de biserică”! Ușa bisericii se deschide pentru toți păcătoșii.





Muza a făcut o glumă mai demult, de-asta mai de absolventă de Arte: De ce n-au donat românii bani pe sculptura lui Brâncuși “Cumințenia pământului”? Păi vouă vă plac astea mai nebunatice. 

Așa e. 
Mai bine enervantă decât plictisitoare!

Naivitatea poate să fie adorabilă la un copil, dar mă scoate din minți la o femeie. Nu știu de fapt niciun bărbat căruia să-i placă femeile care “pun botul” la vrăjeală ieftină. Pur și simplu începi să te întrebi ce IQ ar putea să aibă copilul chiar și atunci când nu aveai de gând să-i faci copii!
Ca să nu mai zic că te gândești dacă nu cumva și vrăjeala ta a fost proastă, dar te-ai întâlnit cu una la fel :))

Deși ne lăudăm cu progresul încă mai auzi multe glume despre o femeie cu experiență de genul că “e la mâna a doua” sau că “are kilometrajul dat peste cap” deși “la mâna a doua” sunt în general cei care fac glumele. Că femei n-au decât în imaginație. 

Deși ne dăm “emancipați”, încă mai primesc mesaje de la femei părăsite pentru că s-a aflat că aveau mai multă experiență decât iubiții. Și de la cine au aflat domnii? Chiar de la ele, că au zis fetele să fie sincere la început de relație. Uite că au fost în loc de :))

Căsnicia e ca un job: ai mult de muncit. Și e mai bine să o faci cu cineva care nu e la primul loc de muncă :))

Relațiile de lungă durată nu se plafonează când arăți în fiecare zi interesul pe care îl arătai… în prima zi!...
Posted by Ramona Constantinescu - GV on Thursday, 25 July 2019
Back to Top