Femeile vor băieți buni, dar se îndrăgostesc de cei răi. Câteva exemple extreme care îți vor da nopți albe!!





În urmă cu destul de mulți ani, când încă mai lucram pentru ProTV, am primit un studiu pe un eșantion foarte important pentru publicitate: femei între 25 și 34 de ani. 
Ce filme preferă? Surprinzător, romance-urile erau abia pe locul al treilea. Pe primele două erau filme inspirate din fapte reale și cele care îți declanșează adrenalina!!
Ce actori? Poate că Robert Downey Jr. nu a fost o surpriză, dar Jason Momoa și The Rock au fost! Cel puțin atunci, când Momoa era la începutul carierei! Erau în studiu și actori sud americani de telenovele. Cei de pe primele locuri arătau toți de parcă dormeau în sală. Adevărate modele de fitness, pe jumătate brute. 
Hopa! Deci nici măcar telenovelistele nu vor cârpe, că de-astea au în bucătărie. Ce vor în dormitor e altceva. 

La finalul studiului erau întrebări care aparent nu aveau legătură cu televiziunea. Care sunt calitățile căutate la bărbați. Dacă pe primul loc era simțul umorului, pe al doilea era… ambiția. 

Viața e o junglă. 
E mai bine să ai un leu lângă tine. 



V-am promis nopți albe? O să aveți! Pentru că recunosc că le-am avut și eu citind o carte care m-a provocat la maximum! FEMEILE DICTATORILOR, de DIANE DUCRET!
Cine sunt femeile care l-au iubit pe Hitler? 
Dar femeia pentru care Stalin s-a aruncat pe sicriu, parcă încercând să se lupte și cu moartea doar să o aducă înapoi? 
Unele au fost DIVE, altele VICTIME lângă Mussolini, Lenin, Stalin, Hitler sau al nostru Nicolae. O să aflați lucruri despre ELENA CEAUȘESCU pe care sigur nu le știați. Nu vă povestesc, dar vă previn: 
ATENȚIE! HARDCORE READING!

Femeile inteligente citesc cărți. 
Cele superficiale se mulțumesc cu citate :)



Back to Top