Câți kilometri de relații ratate are drumul până la dragostea care contează? (IWYT)



De multe ori oamenii se supără când nu le public încercările pentru I Want Your Text. Deși se declarau "fani", se sucesc rapid și decid că e ceva în neregulă cu mine :) Lorena Pană este una dintre excepții. Mi-a trimis primul text în februarie, dar nu garantez că era februarie 2017... Când în sfârșit am răspuns mi-a zis: Stai așa! Am unul mai bun!
Coincidența a făcut că Lorena a fost extrasă de Hoover pentru un premiu așa că ne-am văzut... între texte. Are un pug genial și o "pană" la fel de vioaie :) Sunt sigur că multe cititoare se vor regăsi în textul ei. Păcat că n-are blog. Poate o convingeți voi să-și facă.  



Se spune că drumul către tine este cel mai greu. 
E adevărat.
Doar mi-au trebuit 30 ani, 5 orașe, câteva relații ratate și o operație estetică, ca să ajung la mine.

Un drum destul de lung și anevoios, în care singurul GPS a fost instinctul. 
Îmi spunea că trebuie să merg înainte chiar dacă sunt denivelări și găsea rute ocolitoare și atunci când drumul din fața mea era închis. 
Bineînțeles că GPS-ul nu a fost întotdeauna up to date, dar cumva, reușea de fiecare dată o reconfigurare a traseului și mă întorceam pe calea cea bună.
Am avut rătăcirile mele, decizii luate în pripă, care au dus inevitabil la câteva tamponări, din care am ieșit mai mult sau mai puțin șifonată..
Uneori mi-am putut continua drumul singură, alteori am avut nevoie să fiu tractată. Astfel am aflat că prietenii și familia sunt tinichigii de suflete. Au ei unelte magice, cu care pot îndepărta orice durere și pot suda cu dragoste orice ruptură.

Acum mă simt ca proaspăt ieșită din service, cu mintea limpede și sufletul împăcat. Sunt gata să pornesc din nou la drum, dar acum în căutare de tine.
Back to Top