Q&A: MEN ONLY! Secretele unei relații reușite? Nu-s secrete! Toți știm ce avem de făcut, da’ puțini fac!



Întrebarea originală era “Cum să am o relație ca a ta cu Muza?”. Mi s-a părut un pic prea mult, că noi nu avem o relație perfectă, avem o iubire, frumoasă, dar imperfectă. 

Primul “secret” este să alegi corect cu cine ai relația. 

Noi, bărbații, mai facem uneori greșeala să înghițim rahaturi de la câte una doar pentru că e frumoasă. Indiferent cât de bine te simți când ieși cu ea în public și se întorc capetele după ea e bine să știi că fericirea se întâmplă mai ales în privat. 

Al doilea este să o… cunoști. 

Știu, nici eu nu prea citesc manualul de utilizare “că nu e primul telefon din viața mea”. Nu e nici prima femeie din viața ta, dar fiecare e diferită. Așa cum stai să-ți personalizezi telefonul și să-i înțelegi fiecare aplicație, așa trebuie să o înțelegi pe femeia de lângă tine! În detaliu. 

Al treilea este și cel mai plăcut. Nu te cenzura! (S)experimentează. 

Și femeile au fantezii și uneori chiar mai kinky decât ale tale! Barierele se construiesc în afara cuplului, nu în interior. În noua carte e o frază: “Eram gata să-ți îndeplinesc toate fanteziile, dar tu nu mi-ai cerut nimic… anormal :)”
Nu-mi aparține. Este din mesajul unei femei căsătorite, dezamăgită de rutina care ajunge de la masă pân’ la pat. 

Al patrulea e Să nu treci peste!

E stilul lor. “Hai să nu mai vorbim despre asta” sau “Am trecut peste”. Ce-s eu? Buldozer să trec peste? Problemele nu se asfaltează :) Nu le “îngropăm”, le rezolvăm! Că altfel scot iar capul ca zombie din Thriller :)

Al ciniclea “secret” e la fel de evident și de ușor de înțeles ca și celelalte. Dar la fel de greu de făcut pentru mulți. Împarte puterea. 

Cum e separarea puterilor în stat, la fel e și separarea puterilor în… pat :)
Și în toate celelalte! De exemplu:

Cine alege (și cine plătește) mobila. Ai grijă să nu fii doar un purtător de card!

Cine duce copilul la grădiniță? Vezi că nu l-a făcut singură.

Când nu puteți să fiți amândoi șefi, fiți cu rândul :) Cine alege (și plătește) vacanțele? Ești genul care are libertatea deplină să aleagă ce vrea nevasta? Nasol. 
Vezi să nu ți se potrivească bancul cu concediul. Nu-l știi? 
Se întâlnesc doi bărbați. Primul întreabă: 
Ți-ai aranjat ceva cu concediul? 
Al doilea: De ani de zile nu mai am probleme cu asta. 
Cum așa?
Păi soția decide unde și șeful când :)




Comandă FILOSOFIA SEXULUI cu cardul și poți cere o dedicație pentru soția, iubita sau chiar amanta ta.  E o mică atenție... dar știi cât contează? Și costă mai puțin decât un buchet de flori :)

Back to Top