Q&A: Am 22 de ani și nu mi-am început viața sexuală...




Q:Am 22 de ani și nu mi-am început viața sexuală, nu am un motiv anume, părinții mei nu sunt stricți cu mine. Doar ca pur și simplu nu am întâlnit un bărbat care sa aprecieze asta, ce ar trebui sa fac? Sa o fac cu cineva care-mi place fără sa am alte așteptări? Bărbații chiar nu mai apreciază asta? Chiar contează atât de mult primul bărbat din viața unei femei?


Radu: E ideal să o faci din dragoste, dar nici atracția strict fizică nu e de neglijat. Îți va fi bine. Poate chiar mai bine. 
Freud credea că sexul reglează multe în corpul nostru și a tot fost contrazis până când acum chiar și în revistele glossy avantajele sexului sunt prezentate de parcă ar fi un fel de masaj :)))
Nu te cenzura. SEXperimentează :)
Dar cu cap. Vezi că poți să suferi mai mult decât de o inimă frântă. Mai există  și sifilis, gonoreea, HIV, hepatită C. 
Poveștile astea romance cu primul care e și ultimul se întâmplă rar în realitate. Sunt frumoase, nu zic, dar eu nu cred că poți să apreciezi corect un bărbat dacă n-ai avut mai mulți. Și pe bărbați nu-i înțelegi din cărți. Nici din horoscop, că nu sutem toți… berbeci :)


Muza: Înainte virginitatea unei fete nu e era doar apreciată, ci OBLIGATORIE. La noi cel puțin s-a întors lumea pe dos complet, așa că zici că e o boală de care bărbații fug mâncând pământul! Stați liniștiți, băieți, că nu se ia. 
Dacă vrei să fii apreciată pentru că te-ai păstrat până la 22 de ani va trebui să cauți un bărbat pentru care religia să însemne mai mult decât 3 cruci când trece pe lângă o biserică. 
Întrebarea mai importantă cred că e “cu cine să o faci?”. 
Ideal ar fi să o faci cu un bărbat atent și cu experiență, dar e foarte greu să știi cum e un bărbat în pat doar bând o cafea la o masă pe terasă. Până să ne dezbrace toți sunt politicoși și atenți. Unii adaugă și niște planuri de viitor pe care le uită la țigara de după…
Îmi aduc aminte cum a fost la mine prima dată. Am amânat destul de mult, pentru că voiam să-l cunosc mai bine. Nu cred că mai așteaptă nimeni acum cât m-a așteptat pe mine băiatul acela. 
Am plănuit seara perfectă ca pe o nuntă fără invitați. La o asemenea noapte cred că visează orice fată, dar ar trebui să înțelegi că e doar începutul vieții sexuale, nu are cum să fie punctul maxim.

Mie îmi pare puțin rău că ai așteptat atât. E una dintre cele mai mari plăceri ale vieții și nu are rost să te privezi așteptând “the right guy”. Mai ales că la mulți bărbați e ca în povestea cu Prințesa și broscoiul, dar invers: sunt prinți până să-i săruți. Se transformă în broscoi… după :)


Back to Top