Night reading: Care a fost faza cu “Să presupunem că eu și Muza suntem în orașul tău și n-avem unde să dormim”. În ce oraș suntem de fapt?




Să știți că suntem chiar impresionați! La întrebarea dacă unul (sau una) dintre voi ne-ar caza pe mine și pe Muză dacă am fi la el/ea în oraș și n-am avea unde să dormim o noapte am primit aproape 200 de mesaje în comentarii și încă pe atât în privat! E minunat să știi că poți conta pe prietenii tăi, nu doar virtuali, chiar reali! 
Se pare că nu vom avea probleme în Dublin, Londra, Las Vegas, Rm. Vâlcea (nu le-am pus întâmplător împreună :)), Toplița, Dortmund, Gura Teghii, Bacău, Iași, Oradea, Slatina, Galați, Sibiu, Cluj, Timișoara, Piatra Neamț, Praga, Focșani, Haga, Arad, Linz, Padova, Valencia, Chicago, Fetești, Munchen, Tg Mureș, Viena, Fălticeni, Mangalia, Botoșani, Roma, Southend, Craiova, Baia Mare, Sighișoara, Wolfsburg, Lugoj, Manchester, Tulcea, Paris, Popești Leordeni, Malta, Luxembourg, Abu Dhabi, Petersborough, Lucerna și multe altele!!!

Și când te gândești că noi am vrut doar să vă pregătim pentru două povești frumoase despre care vom scrie. Una la SIBIU și una la CLUJ!

Mâine, pe cel mai frumos traseu de condus din lume, Transfăgărășan, vom experiment noua Mazda MX5. Muza a avut privilegiul să o conducă atunci când exista un singur exemplar în toată România. Eu doar am dus-o la spălat  că Ramona nu se mai dădea de la volan.  
Un film care dovedește că nu poți avea încredere în filme… și unde pare că eu eram în control găsiți mai jos :)




Vineri / Sâmbătă și Duminică suntem la ELECTRIC CASTLE!

Ne-am pregătit cizmele de cauciuc și ne-am împărțit și artiștii :) 




La Franz Ferdinand mergem sigur amândoi, altfel, dacă o vedeți singură la altă scenă să nu credeți că suntem certați!


O să revin la mulțumiri, că a fost sooooo “Unde dai și unde crapă”. 
Suntem încântați. Mai ales că se confirmă că noi nu avem fani, avem prieteni!
Sau, cum zice Muza, nu contează întrebarea, contează cine ți-o pune :) 
Și nimic nu e greu când faci pentru cineva drag. 
Danke.

P.S. În Sibiu & pe Transfăgărășan e mai greu să ne întâlnim, dar la Cluj chiar ar fi fain să ne murdărim împreună. Toate se spală cu muzică bună. 

Back to Top