Un subiect pe care m-am tot certat cu Muza și încă n-am căzut de acord. Voi ce părere aveți?





Toți avem ciudățeniile noastre. Ideea nu e să ni le suportăm, ci chiar să ne placă partenerul așa cum e. Aviz femeilor care iau un bărbat “pentru că are potențial”: ideea că ne mai schimbați voi nu aduce în general decât scandal :)

Ca orice om care a făcut pictură mai bine de 15 ani, Ramona e interesată de estetica trupului uman. 
Ca orice femeie… e interesată în primul rând de al ei :))
Îmi place să cred că și de al meu, dar când mă uit în oglindă încep să cred că m-a luat pentru intelect :)))

Acest interes se manifestă în primul rând în ce mănâncă. Dar toți știm că asta e doar o parte din treabă!
Pe a doua ne certăm de când ne-am cunoscut: MIȘCAREA.





În parc sunt câini. Deci nu vine să alerge în parc. Ce e drept, n-ar trebui să te duci nici tu fără niște adidași care să amortizeze duritatea alergării pe asfalt. Și o asemenea pereche începe pe la 1000 de lei. Crede-mă. Aproape tot ce e sub acestă sumă nu merită nici cât ai dat. Suntem prea săraci să ne cumpărăm lucruri ieftine :)

La sălile de fițe nu vrea. Că e plin de… fițe, nu? Doar de aici reputația. 

Nici la cele “de cartier”. Că e obsedată de curățenie. Și asta cam așa e… în cartier e ca în cartier. 

N-ar fi fost un subiect de ceartă dacă n-ar fi vrut totuși să facă mișcare! Să vrei să faci efort, dar să nu faci un efort de… adaptare? Asta mă scoate din minți!!

Una dintre soluțiile ei este un fel de “Fitness From The Future”, despre care o să vă spună mai multe ea. Dar “Metoda Raluca”, cum i-am spus noi, nu e ceva ce poți face zilnic. 

A doua s-a conturat clar abia de curând. Cum să aibă o baie la fel de curată ca acasă, un cadru la fel de cosy și să nu se uite nimeni la ea? Ba, mai mult, să se uite ea la MotoGP și să accelereze când trece Rossi pe primul loc? 
Răspunsul e clar. Doar acasă e ca acasă. 
Iar acum îți poți lua o bandă de alergat BUNĂ la un preț asemănător abonamentului la sală pe un an. Bandă care te ține mai mult!
La fel o eliptică. Aparatul ei favorit în cele 5-6 dăți când a mers totuși la sală. Ea m-a convins să mă urc prima dată pe una deși eu consideram eliptica bună doar pentru fete :) Adevărul e că nu doar noi ne uităm după fundul lor, așa că afirmația că “eliptica e bună pentru fete” parcă are două înțelesuri. 

Am uitat!
Dacă le dai un telefon te consiliază ei despre cea mai bună variantă pentru tine. Și dacă le spui și “parola” Radu F. Constantinescu ai 10% reducere. Nu-i tocmai puțin :)
Na! Că am ajuns și parolă :))



Back to Top