Singurele iubiri de o vară pe care te înțeleg dacă le regreți…



Și nouă ne pare rău. Da, bărbaților. Așa ne apucă uneori o furie! Ce n-a fost în regulă? Totul părea perfect. O să vă spun cândva și cum ne consolăm :)
Voi, femeile, sunteți însă experte în drame în dragoste. Drama-sutra în loc de Kamasutra!

Tu, roșcata care mă citește pe mobil în pat, crezi că e normal să regreți că i-ai cedat prostului ăluia pe motor. Dacă șaua motocicletei lui ar putea vorbi… cine știe câte femei a mai dus de la 0 la 200km pe oră în 10 secunde. La naiba, și în pat tot cam atât. 

Eu zic să te mai gândești… 

Iar tu, blonda cu laptopul în brațe… ai pus o pernă sub el că s-a cam încălzit. Tu crezi că e normal să regreți tipul ăla rasat. Intelectual după ochelari, pe care a mai și trebuit să-l agăți tot tu în Vama Veche. Știi bancul cu Vama Veche, prostul nou? :) 
După 5 zile senzaționale ai mers cu el la o chindie și s-a îmbătat crunt. Era și omul fericit. Nu știi că intelectualii nu țin la băutură? 
Excepție fac doar poeții :) Am încercat și eu să beau cu unul că mă credeam tare. Așa s-a crezut și al tău. 
Ai plecat cu două zile mai devreme. Dar încă te gândești la mișcarea aceea când tu erai jumătate ieșită pe fereastră. Nu cumva ai plecat PREA devreme?

Cât despre tine, bruneta cu tableta. Mai și rimează. Tu ești convinsă că nu o să mai faci pe pisica blândă niciodată. Tocmai în vara asta voiai să renunți să fii “bitchy”. Să încerci să fii “beachy” :)
Ați plecat împreună, dar primul mesaj pe whatsapp de la el l-a primit prietena ta. Că s-a gândit la ea când făcea dragoste cu tine. Auch. Nasol. Când te gândești câte i-ai făcut, încurajată cu vin rose.
Dar nu e drăguț că prietena ta ți-a arătat mesajul în care i-a zis că, dacă vrea să o mai vadă, poate să intre pe facebook?? Gândește-te că altele au primit invitație la nuntă. Ai pierdut un melc, dar știi că poți să te bazezi pe o prietenă. Ceea ce e mai rar decât crezi!

Cât despre tine, creața care rescrie poveștile corporate în cheie corporatistă, cu cavaleri pe cai albi = manageri de proiect și zmei = CEO, ție ce să-ți fac? Ai vrut să fii puternică și i-ai zis să vă prelungiți vacanța cu încă 3 zile că plătești tu tot. El nu putea, că-l aștepta familia. Nu mama și tata. Copilul și nevasta, care știau că e în team building la Năvodari. În năvod ai picat tu, dar nici asta nu-i bai. Dacă nu era așa plictisit din căsnicie nu făceați dragoste de 5 ori pe zi cu pauză doar pentru mâncare și băutură. 
Dacă tu crezi că “te-ai ars cu el”, gândește-te la aia de-i poartă numele de familie și-i crește plodul. 

Nu regreta niciodată ceva ce ți-a făcut plăcere. Măcar iubirile astea scurte, iubirile videoclip, au avantajul că nu pot niciodată să ajungă ca iubirile telenovelă, la cele 10.000 de episoade ale blazării. 

Știi care sunt ingurele iubiri de o vară pe care te înțeleg dacă le regreți?… Sunt cele care NU s-au întâmplat. 



Pentru cei care n-au prins primul "episod": e deschis toată noaptea :) În link:

CEA MAI MARE GREȘEALĂ PE CARE O POATE FACE UN AMANT. SAU O AMANTĂ.



Back to Top