Q & A: “Nu ești destul de bună la pat”.





E întrebarea aleasă pentru astăzi de Muză. Bine, o să mă întrebați, unde dracu’ e întrebarea! Că asta e o afirmație. 
Pe drept vă spun că am întors mesajul original (două pagini A4) pe toate fețele și n-am avut idee cum să-l dau mai departe astfel încât să nu divulg fără să vreau elemente care ar fi arătat direct către persoana care mi l-a trimis. Eu și Muza vrem să ajutăm la rezolvarea unor probleme. Nu să creăm altele noi :) 
Intimitatea voatră este extrem de importantă pentru noi. 

Apropo. Către toate doamnele care mi-au scris că “și-au luat-o” de la iubiți și soți pentru că mă citesc. Vă rog să nu mă mai citiți. Dacă rămâneți în asemenea relații înseamnă că nu înțelegeți mai nimic din ce citiți. Degeaba am făcut o campanie împotriva violenței în familie când eram în trustul Pro. Am și schimbat o lege. Mai greu schimbi mentalități. 

Înapoi la oile noastre. 

El îi zice “Nu ești destul de bună la pat”

Varianta 1. Îi zice și pleacă. Ce înseamnă? A găsit una mai bună. Nu știi bancul cu Maria care-i dă lui Ion o palmă? Ți-l zic la final. Oricum…Nu-i o dramă. Nu există un Top 100 la sex. Ce unora nu le place, altora le dă vise umede. În general cealaltă nu e mai bună, e doar mai potrivită. Știu, tu credeai că “o potrivești cu mâna” :)

Varianta 2. Îi zice și îi propune să-i mai aducă “ajutoare”. Curajos sau inconștient. Sau ea e “material de soție” și el vrea o “tovarășă” de nădejde, dar vrea să precizeze de la început că nici biliard nu se joacă la o singură gaură. 
Spune-i și tu că acolo unde sunt mai multe găuri apar și mai multe… bile. 
Și cel puțin două tacuri. 

Varianta 3. Îi zice și a doua zi se preface că n-a zis nimic. Dintre toți, abia pe ăsta trebuie musai să-l lași. Că n-are coaie. Ori suntem sinceri până la rană, ori nu mai suntem. E acesta, al treilea, care mereu m-a scos din minți. Eternul nemulțumit cu ce are, dar și mereu temător să schimbe. Ăsta e bărbatul “călâu”. Nici rece, nici fierbite. Nici politicos, nici nemernic asumat. Am prieteni gay care-s mai bărbați decât el. Unii conduc afaceri. Ăsta nu-și conduce nici viața. 

A! Uitam bancul. 
Maria îl pălmuiește pe Ion la masă. 
  • No! Pentru ce o fo’ asta!
  • Apăi pentru 15 ani de sex nereușit. 
Stă Ion, mai mestecă, apoi brusc îi trage și el o palmă Mariei. 
  • Da’ asta pentru ce o fo’, Ioane?
  • Apăi, de unde știi tu diferența dintre sexul reușit și cel nereușit? 



Read more: https://goo.gl/ydSTWd
Back to Top