Cum să-l faci să nu te uite niciodată. Varianta 2. Cu mai multe idei de la Muză.





Muza: Radu e șmecher. De ieri îi aleg câte o întrebare din zecile pe care le primește și trebuie să răspundă la ea chiar dacă e prea simplă sau a mai răspuns sau e chiar o întrebare tâmpită după părerea lui. Și la o întrebare tâmpită poți să dai un răspuns deștept, nu-i așa? Doar că ieri s-a prefăcut că nu înțelege ambele sensuri ale întrebării și a tratat-o prea pozitiv. Tocmai el, care a scris “Cine n-a întâlnit o femeie care vrea să se răzbune nu știe cum arată RĂUTATEA ÎN STARE PURĂ!”

(Primul articol în link: http://www.radufconstantinescu.ro/2017/06/q-cum-sa-faci-un-barbat-sa-nu-te-uite.html )

De obicei femeile vor să nu fie uitate de bărbați care le-au părăsit deja. Ele vor o revanșă. Nu vor “să nu mă uite”. Vor “SĂ MĂ ȚINĂ MINTE”. Așa că l-am silit să mai scrie un articol (episodul doi). Nu vreți să știți ce a trebuit să-i promit la schimb, dar sunt fată de gașcă și am făcut-o pentru echipă. 


Radu: 
Bun… 
Deci așa ne jucăm! Aveți pile la mine în pat :)) O parte dintre metodele de mai jos s-au încercat chiar pe mine și/sau prieteni ai mei. Unele au funcționat. Altele nu…

transformă-i cel mai bun prieten în cățelușul tău credincios, 
renunță la hainele de corporatistă frigidă, 
învață să mergi pe motor. 
Pentru că există un singur lucru mai sexy decât o fată care merge pe motor ca pasageră, ținându-se bine de motociclist: una care se ține bine de coarne. Pasager ești tu. 

Nu cred în distrugeri de niciun fel. Nici mașina, nici căsnicia dacă tocmai s-a însurat. O să te țină minte… dar ca pe o psihopată! ))) 
Și chiar dacă s-ar putea să fii una, nu e impresia pe care vrem să o lăsăm, nu-i așa?

Dar funcționează să ieși la cafea cu soția și să ți-o faci prietenă, apoi chiar fană. Iar în tot acest timp să nu vorbiți niciodată despre el. O să o întrebe, să fii sigură. 
Funcționează să ajungi șefa lui sau - dacă are un business - să-i cumperi compania. 
La fel de eficiente sunt cazurile în care te suprapui perfect pe tot ce zicea că nu poți. Sau nu ești. 
Mergi la stadion, sări cu parapanta, dansează pe boxe, mergi la filme horror și SF apoi scrie două trei chestii super smart pe facebook despre Philip K. Dick. Dick… interesant nume, nu? 

Am spus că o parte dintre metode s-au încercat chiar pe mine și/sau prieteni ai mei. Unele au funcționat. Altele nu. Sunt sigur că vrei să știi care. Oricare, cu condiția să le fi pus în practică o femeie pe care oricum n-aș fi uitat-o. Răzbunările și complimentele seamănă mult. 
Contează mai puțin care sunt. 
Contează mai mult cine ți le face. 







Back to Top