Women only! Cel mai popular sex în trei: te culci cu unul și te gândești la altul.





N-am prea mai răspuns la mesajele care cereau altceva decât link și parolă pentru noua carte. Nici n-am putut singur, așa că o parte din cei care cred că au vorbit cu mine au conversat de fapt cu… Muza :) Tot un fel de 3some :) 
Așa cum tot un ménage à trois intelectual va fi când o să ne luați pe amândoi în pat sub formă de carte :)
Și totuși… din când în când îmi mai prindea privirea câte un strigăt, chipurile de ajutor. 
Cel mai interesant, de departe, a fost al unui tip care mi-a povestit că este amantul unei doamne care în timpul partidei de sex de aseară l-a strigat pe numele soțului!!

Epic, știu. 

Analiza am terminat-o repede. După două trei întrebări am eliminat posibilitatea unei revanșe (când strigătul ar fi însemnat “Ți-am plătit-o, Gheorghe). Nu, nu-l chema Gheorghe pe soț. Nici pe amant. Nu dau niciodată numele reale într-un articol de risc. 
Am mai pus niște întrebări și am eliminat și varianta în care numele apăruse din obișnuință. Gheorghe nu mai apăruse în discuție deși sexul extraconjugal nu era la început, în plus, după spusele soției, cei doi abia dacă își mai vorbesc. Când să-l strige pe nume? Uite că și-a găsit! :) 
Singura variantă care a rămas din picioare, pardon, act ratat, singura variantă care a rămas ÎN picioare a fost că femeia în cauză și-ar fi dorit genul acesta de sex cu soțul. O fantezie incredibil de des întâlnită și perfect explicabilă. Nu ne căsătorim ca să ne-o tragem în vecini! Ajungem la asta fără să înțelegem de ce ne-am dezîndrăgostit. Că nici atunci când ne-am îndrăgostit n-am înțeles de ce!


http://bit.ly/BooksOverLooks



Am toată simpatia pentru domnul care mi-a scris și chiar admirația pentru că a reușit să continue partida. Probabil că, dacă ar fi fost soț, risca să o transforme într-o partidă de… box. 
Unde se termină admirația este la doamnă și la foarte multe ca ea care mi se plâng mie că viața lor e trăită doar pe furate.
Că sunt iubite la fără frecvență. Unele de doi ani. Altele de patru.
La naiba! Terminau o facultate!
Se plâng că închiriză fericire în paturi de împrumut. 
Toți avem dreptul să greșim. E omenește. 
Să persiști în greșeală, 
să nu încerci să o îndrepți, 
să nu încerci să schimbi, 
să te întorci de tot 
sau să pleci de tot la un anumit moment 
înseamnă că tu nu ești de fapt bine cu tine. 
Nu stai singură pe picioarele tale. 
Ai nevoie de o cârjă sau chiar de două. 
Și singurul loc în care ești “doamnă”... e certificatul de căsătorie. 



Lasă citatele. 
Încearcă și cărți ÎNTREGI: 




Back to Top