A plecat de jos și a ajuns să fie multimilionar dintr-o afacere care ne face pe toți mai sănătoși. Poate și mai frumoși. O poveste neretușată și legătura ei… cu tine!





Fiecare om de succes are o poveste. Și fiecare om care și-a ratat viața are… o scuză. 
Pe mine scuzele nu mă interesează…
O poveste ca asta, însă, te motivează extrem!

Imaginează-ți că te-ai fi născut în 1941. 
Înainte de internet, de telefoane mobile, într-o perioadă zdruncinată de război, când era o perfomanță să supraviețuiești nu atât din cauza armelor cât din pricina foamei. 
Ți se pare o situație fără ieșire? Adaugă la asta că ești unul dintre cei 8 copii ai unei familii fără posibilități. Cinci băieți și trei fetițe împărțeau un “meniu” care mie mi s-ar părea de dietă la limită. 
Am mai spus-o pentru o prietenă, acum o voi spune pentru un om pe care n-am avut ocazia să-l cunosc direct: 
Fiecare om poate să fie egalul visurilor sale! 
Nimeni nu putea să prevadă însă cât de determinat, de vizionar și câtă putere de muncă avea Peter Lo, fondatorul Johnson Fitness.  
Familia lui dormea înghesuită și omul a cărui companie este acum numărul 2 mondial în echipamente de fitness nu avea nici măcar pantofi. 
Când i-am aflat povestea am vrut imediat să știu cum trăiește acum. Mai bogat decât mulți dintre oamenii care se dau în spectacol la televizor, Lo spune cu modestie că una dintre satisfacțiile sale este să se gândească la părinții lui, pe care și-i imaginează zâmbindu-i de sus, dar și să-și privească la rândul lui familia și echipa. Oameni care au reușit să se dezvolte mai ușor și datorită lui. 
Nu are timp de apariții “mondene”. Are de muncit. Cu sucursale pe mai multe continente ai situația interesantă și foarte solicitantă în care atunci când o parte din oamenii tăi ies de la job alții, de celaltă parte a globului, abia își beau cafeaua!! Greu să ții pasul, nu? Și eu mă plâng că n-am timp să merg la sală…
Afacerea pornită în Asia a cucerit deja cele mai puternice țări ale Europei. Este numărul 1 în Franța și Germania.
Sunt mândru și bucuros să vă anunț că împreună îi vom cunoaște mai bine, ocazie cu care îmi voi aduce și eu aminte de anii de sport de performanță, dar privind în viitor, pentru că echipamentele lor par că de acolo vin!
Faceți cunoștință cu Johnson Fitness. Și țineți minte numele de cod Matrix. Începând de astăzi va deveni sinonim cu performanța și pentru România. 

Pagina oficială de fb Johnson Fitnesshttps://goo.gl/GuuqEZ
Pagina oficială MATRIXhttps://goo.gl/NiwT26



Back to Top