Q&A: L-am cizelat până s-a considerat prea bun pentru mine și a plecat la alta. Să nu mai fac asta cu următorul? Scris cu Muza. Două păreri ușor/mai mult/ diametral diferite.



Radu:

În general primesc asemenea mesaje de la bărbați și le ignor. Pentru că ei au impresia că au “cizelat-o” pentru că au dus-o cu mașina în loc de metroul cu care mergea, i-au luat alte haine și au scos-o în oraș. 
Acolo, desigur, fata a făcut altfel comparațiile: mașina ta, impunătoare pe lângă ale vecinilor, nu mai pare așa wow pe Șoseaua Nordului. 
Lor le zic doar: bucurați-vă că s-a mutat lipitoarea și suge de la altul. 

Când primesc mesaje de la femei, însă, am un sentiment de culpă. Vedeți, mamele ne duc doar până într-un punct. De acolo toți suntem într-un fel sau altul educați de iubite. 
De la voi învățăm și cum să facem dragoste și cum să ne îmbrăcăm. Nu știu dacă ați observat, dar ea nu știe cu ce să se îmbrace, dar ce ar trebui să îmbraci tu… știe. 
Avem mai multă grijă cum mâncăm la restaurant decât acasă, unde spală mama. Ne aducem aminte codul bunelor maniere ediția revăzută și adăugită dacă fata e suficient de bună.  

Sau invers. De la voi învățăm să aruncăm cu banii pe prostii, să ne bârfim, să ne ascundem. 
Nu știi ce profesoare îți rezervă viața, dar după un timp îți cam alegi la ce cursuri te bagi, fie relație seral, de zi sau fără frecvență (a se citi “la distanță”). 

Nu e ceea ce vreți să auziți, dar mulți bărbați vă consideră trepte. Avansează din femeie în femeie ca din job în job. Nu cred că e o idee bună să nu-l sprijini. Dacă e să plece pleacă oricum. 

Muza:  

Nu e vorba de schimbare, că bărbații nu se schimbă, ci e vorba de un fel de machiaj. Alte haine, alte cuvinte, un pic de politețe de împrumut, poate chiar o schimbare de job datorită ție NU îl fac alt bărbat. Doar în ochii următoarei fraiere. Tu i-ai pus, ca la mașină, niște opționale. Faruri full led, tapițerie din piele, pilot automat. 
Motorul e același. 
Eu i-aș trimite celeilalte o listă cu opționalele pe care i le-am pus. Să vadă cum era mașina cheală. 


CITEȘTE MAI MULT! 


Back to Top