Q&A: De ce oamenii buni sunt cei care se stresează cel mai mult? + 5 metode antistres încercate de mine.



De fiecare dată când primesc o întrebare de genul “De ce oamenii buni sunt cei care se stresează cel mai mult?” îmi vine să o spun pe aia dreaptă: pentru că pe ei nu-i doare-n cur!
Pentru că oamenii buni nu se prefac că te ascultă când îți e greu și se îngrijorează pentru tine.  Ei caută soluții la problemele tale de parcă ar fi ale lor! Ce mai! Niște fraieri. Se ÎNCARCĂ în plus. 
Ceilalți? Nu te ascultă. Așteaptă doar să le vină rândul să vorbească. 
Nu își fac griji pentru tine. Cel mult se îngrijorează pentru ei. Că o să le ceri bani :))
Când par interesați… atunci e cel mai rău. O să povestească mai departe de o să ajungi și prin cartiere unde n-ai fost niciodată și o să-ți spună cineva chiar povestea ta “la o bârfă mică”. 
Metodele mele anti-stres VERIFICATE nu-s neapărat pentru toată lumea. Mai puțin ultima. 
Pentru că: 


  1. MERG LA SALĂ mai mult ca să las bestia să urle decât ca să pun sau să dau jos kile. Dă și tu în sac o jumătate de oră și să vezi ce efect are. Ca să nu mai zic de un antrenament hardcore de 90 de minute fără nicio pauză, când aparatul care-mi măsoară pulsul în permanență piuie jumătate din timp: HeartRateTooHigh. Da! Dar ce liniște se face după :)
  2. BEAU. Și apă, dar nu despre asta era vorba :) Un amic somelier avea o vorbă: pentru sănătatea dumneavoastră consumați 2 litri de lichide zilnic. Dacă vă interesează și fericirea, o parte din lichid să fie VIN. 
  3. CITESC. Nu e nimic mai antistres pe lumea asta decât să fii pregătit. Iar o carte bună e o viață… citită. Înveți fără să-ți dai seama. Te schimbi. Evoluezi. Un om mai “trecut prin viață” este clar un om care rezistă mai bine la stres. 
  4. ASCULT MUZICĂ ROCK. Cum? Rock-ul e antistres? Vezi primul punct. Eu nu pot să ascult “floricele pe câmpii” când sunt nervos, că mă calcă pe nervi și mai tare. Relaxare prin Chatarsis. Apropo: la sală aș fi mort fără căști. Bang & Olufsen, evident. Credeam că știți :)
  5. SUPLIMENTE. Mai e și primăvară! Magneziu și B6 din surse NATURALE. + Relaxirem Forte care schiar reduce stările de nervozitate. Dacă ești genul “insomniile sunt my 2nd life” chiar ți-l recomand. Induce o stare de somn odihnitor și relaxeaza musculatura. Se zice că îmbunătățește și memoria. Fapt verificat mai ales când ai ceva ce vrei de fapt… să uiți :)

Prietenii Muzei și în același timp autorii succesului Green Sugar (Laboratoarele Remedia) au un pachet ANTISTRES în care au pus TOT ce cred ei că ai nevoie pentru o lună de cură. Cu o zi nu se face primăvară :)

Intră pe link și folosește codul RAMONA10 pentru 10% reducere. Ah! “reducere”. Alt cuvânt antistres :)) 



P.S. Pentru cei care s-au mirat că n-am trecut și sex-ul la "antistres". Pentru mine sexul nu e o "metodă de relaxare", e un mod de viață :))

Back to Top