Unde sunt bărbații?
Unde sunt bărbații? 


A: La bere
B: La o bilă
C: La alta
D: racu știe!


Înainte de toate o să vă spun că am pus poza asta de două ori pentru că astăzi mi-a spus cineva voalat că nu-mi mai susțin articolele și cu identitatea autorului. 
Să știe lumea pe cine laudă, dar mai ales pe cine înjură :)))

N-am fost niciodată în situația să caut bărbați!
Dar pot să vă spun unde am dat peste ei fără să-i caut: La lucru.

Nu doar la serviciu, că mulți dintre ei n-au. La lucru. Când ai o firmă grija salariului tău e ultima, iar grija pentru cei de sub tine e prima. 
Probabil că la fel se întâmplă și când sub tine ai o femeie :)) Predomină grija pentru ea. 

Să vă mai spun unde? 
La alergat. 
Nu, nu-ți propun să fugi după ei :)) mai ales că sunt greu de prins ăștia care se bagă la semimaraton și maraton. 

I-am mai găsit privind discret către o femeie ca tine, care-și pierde timpul cu unul care se uită mai puțin discret la alta. 

Vreo doi trei ai putea să găsești și tu în friend-zone. Niciodată n-am înțeles faza asta în care un tip 100% de încredere ajunge un fel de manta de vreme rea, când el ar vrea să fie plapumă! Poate că totuși e de vină faptul că e material de… preș. 

*notă: Nicio femeie nu ține în friend zone prietenii. Doar niște admiratori fără șanse, dar care răspund imediat la orice telefon. 

Atunci? Unde sunt bărbații? 
Depinde unde-i cauți. Eu văd peste tot, dar recunosc că eu am un avantaj: luxul sincerității. Cu mine spun exact ce gândesc, cu voi gândesc foarte atent ce spun :) Să vă aducă acolo unde vor. Unde vreți și voi, de fapt. Sexul e satisfacție la ambele capete. 
Te rog să nu te superi că vă mai și mințim. 
Minciuna e un fel de machiaj al intențiilor
un push-up din vorbe
o realitate vopsită blond
Deci? Până la urmă cine a-nceput? Comandă tot ce vrei cu un singur click pe poză. Vezi că Filosofia se temină. Dacă ți-a fost rușine să ceri un titlu atât de frivol ca Filosofia sexului... acum poți spune demn: Pachet Radu F. Constantinescu :) https://goo.gl/ydSTWd

Back to Top