Women only: Detectorul de minuni. Cum știi sigur că te iubește?




Oricât de șocant pare, eu cred că nemții au înțeles cel mai bine ce e dragostea. 
Neamțul nu spune niciodată că “nu se recunoaște” sau “n-a fost el însuși”. Nici când a făcut lucruri la beție, nici când le-a făcut la îndrăgosteală. În loc să spună “n-am fost eu” el spune: Miststück! Uite un EU nou. Un “mine” pe care nu l-am întâlnit, care nu se vede când mă uit în oglindă. Hai să fac cunoștință. Guten Tag, Schlampe :)

Așa se face că Freud a găsit eroticul sub măștile artelor, iar Fromm a scris “Arta de a iubi”. 

În titlu nu e nicio greșeală. Testul de mai jos nu este un detector de minciuni. Este unul DE MINUNI, pentru că dragostea este un fel de cocaină: ar fi o minune să o găsești în stare pură, dar te ia de cap și la 30% :)


Cele trei întrebări: 

Ce rezultat ai avut când ai făcut ultima dată un test de compatibilitate cu partenerul? Dar unul de genul “ești cu adevărat fericită?

Indiferent ce rezultat ai avut, faptul că L-AI DAT ne dă răspunsul la test: Nu ești fericită. Nici măcar pe aproape. Oamenii care știu ce e fericirea nu au nevoie de explicații, iar cei care n-au fost niciodată fericiți nu vor înțelege niciodată indiferent câte explicații le-ai da!!
La fel este și cu testele de compatibilitate. O femeie îndrăgostită nu spune “nu ne potrivim!” Ea zice “Vai, dragă, dar contrastele se atrag!”

Veți spune: Bine, constantinescule! Am făcut teste, deci nu sunt fericită și nici sigură că ne potrivim, asta înseamnă că nu mă iubește? 
Nu 100%. S-ar putea să însemne că nu-l iubești tu…
Dar numai oamenii care te iubesc te pot face fericită “de-adevăratelea”. Fericirea e dus-întors. Femeile care sunt fericite o zi întreagă doar că au văzut un bărbat care nici nu le bagă în seamă sunt nebune de legat. Ele trăiesc într-o lume paralelă ca în bancul cu Brad Pitt?
Nu-l știți? L-am pus la final :)


Ești “pierderea lui favorită de timp”?

Dacă răspunsul este NU și ești una dintre pasiuni, nu cea mai mare, stai foarte prost. Când dragostea e mare sportivii de performanță fug din cantonamente, oamenii de știință își iau un an “sabatic” să studieze pe dracu ghem (adică pe tine), iar regii ABDICĂ. 
Băi! Ești prost?
A renunțat Carol al II-lea la tron și el nu renunță la o parte dintre ieșirile la bowling? Dacă lucra la o formulă de tratament al cancerului înțelegeam, dar așa?
Timpul valorează mai mult decât banii. 


Îți poartă de grijă? 


Dacă răspunsul este: Nu, că eu sunt o femeie puternică, independentă, mă finanțez singură și n-am nevoie… atunci ești chiar proastă. 
Indiferent cât de realizată ești, bărbatul îndrăgostit simte nevoia să fie lângă tine, să te ajute, să te încurajeze. 
Campioană mondială la MMA dacă ai fi, el tot și-ar face griji ca un tată. Chiar mai rău decât un tată. 

Apropo de tați. Niciodată n-ai simțit nevoia să-l întrebi pe tatăl tău dacă ține la mașina lui. Vedeai cum are grijă de ea, cum se îngrijora că i-a dat unul o cheie pe portieră. Cum nu te-ai întrebat niciodată dacă bunica ta iubește florile. Vedeai cum le udă și vorbește cu ele de parcă ar auzi voci. Grija aceasta e cea mai palpabilă expresie a iubirii. 
Aia palpabilă din pantalonii lui e doar expresia dorinței. 

De ce women only? De ce nu s-ar potrivi și pentru un bărbat? El cum știe dacă e iubit? Nu-i la fel? 
Nu. Și o să dezvolt în noua carte. 
Pentru că nu vreau să vă țin în suspans lămuresc doar ultimul punct: Grija. La bărbat grija pentru cineva trebuie să depășească ego-ul.
La femeie instinctul matern vine în favoarea, nu în contra implicării. Așa se face că multe femei “au grijă” și de părinți, și de copii, și de colega care pare neajutorată, dar e de fapt doar leneșă, și așa mai departe. 


P.S. Era să uit să vă zic bancul :))

Două prietene se întâlnesc: 
Dragă, am chef să mă culc cu Brad Pitt și e pe jumătate rezolvată problema
Cum așa??!
Păi, eu vreau! Deci 50% s-a rezolvat. Mai rămâne doar să vrea și el :))



Niciun text de blog nu se compară cu un capitol întreg! 
Link (sau click pe banner) http://bit.ly/BooksOverLooks










Back to Top