Fata care și-a părăsit toți iubiții.




A fost odată ca niciodată că dacă n-ar fi nu s-ar povesti o fată foarte norocoasă care era mult dorită și niciodată părăsită.

Dacă ar fi trăit în secolul 16 probabil că am fi spus că pețitorii făceau coadă la ușa ei, dar cum trăim în secolul 21 se făcea coadă de cereri de prietenie pe facebook.
Într-o zi totul s-a schimbat: am întâlnit PRIMUL bărbat care a părăsit-o el pe ea.  Un lucru foarte interesant atunci când mergi din victorie în victorie este că nu înveți să pierzi. 
Nu știi să pierzi. 
Și mai ales nu știi cum să recâștigi ce ai pierdut 
pentru că, nu-i așa, nu ți s-a mai întâmplat niciodată!

La începutul doare doar orgoliul. Cum e posibil ca el să-i dea papucii! Tocmai ei care-a dat colecții întregi de papucii de primăvară toamnă și iarnă. Chiar! Oare dacă dai papucii vara se cheamă că ai dat șlapi? Și iarna botoșei? 

După ce-ți mai trece orgoliul începe să te doară inima. Și-așa să-ți dai seama că cel pe care l-ai pierdut este un om pe care ai vrea să-l păstrezi. Dar cum să faci asta?
Te gândești la toate lucrurile pe care l-ai făcut pentru el și pe care simți că nu le-a apreciat suficient. Sunt sigur că nu este ceea ce voiai sa auzi, dar să te duci înapoi cu o listă de reproșuri despre tot ce ai făcut pentru el în timpul acesta nu este cartea câștigătoare. O să-l enervezi și s-ar putea să aibă dreptate pentru că te gândești la lucrurile pe care l-ai făcut tu și este posibil să nu le fi văzut pe cele pe care le-a făcut el. 
Mie mi-au plăcut întodeauna oile negre. Dacă erau și rătăcite cu atât mai bine. Mi-au plăcut femeile care știu să aleagă și care-o fac indiferent de ce spune lumea. În +, și muza mea este o femeie cu o colecție impresionată de papuci așa că știu bine genul de fată care-și bagă ușor picioarele. 
Am prezentat acesta poveste de parcă o singură fată norocoasă mult dorită și niciodată părăsită mi-ar fi scris. Am prezentat de parcă aș răspunde unei singure femei care nu ești tu. Am făcut-o că să menajez sentimente. Să păstrez aparențe. Ca atunci când un băiat de 15 ani intră într-o farmacie și cere prezervative “pentru un prieten”.
S-au inventat multe metode care să ne apere de boli cu transmitere sexuală, dar nu există niciuna care să ne păzească de dezamăgiri. Mai ales de cele pe care ni le provocăm singuri. 
Să vă spun că în multe cazuri mi-au scris și fata care n-a fost niciodată părăsită, dar și iubitul ei? 
Să vă spun de câte ori amândoi voiau să facă pasul înapoi și să meargă înainte?
Dar, în loc să-l facă unul către celălalt îl făceau către mine. 
În loc să-și scrie unul altuia îmi scriau mie. 
Dacă ar fi pus aceleași gânduri într-o conversație între ei acum n-ar mai fi dormit în paturi separate. 
Așa că o să-i scriu ei să înțeleagă el: 
Draga mea fată, 
orgoliul nu ține de cald! Degeaba ieși perfect machiată și strălucești la job dacă plângi singură în casă. Mâine vei avea nevoie de mai mult machiaj. Și apoi mai multe minciuni. 
Simți că ai fost într-o poziție superioară tuturor iubiților de până acum pentru că le-ai dat papucii fără regrete? Regret. Dar ai fost sub ei. Te desparți fără regrete doar de lucruri, locuri și oameni care nu contează. 
Tu ți-ai pierdut, de fapt, timpul. 
Nu ți-l mai pierde și acum!
Tu ești la al 10-lea iubit, dar la prima iubire. 
Nu. 
Nu e momentul să-l chemi că “aveți de vorbit”. 
Ești femeie. Seducția este arma ta, dar uite că efectul nu e permanent. 
Trebuie să-l mai seduci o dată!
E momentul să-ți aduci aminte un loc unde ați fost fericiți și să-l inviți acolo. 
Un vin care v-a îmbătat pe amândoi ca o promisiune. 
E momentul să-l convingi să mai petreacă “doar o singură noapte” cu tine. Apoi să-l faci să vrea să o repete. Ca un final fericit pentru fiecare zi.   



P.S. Nu te ia pentru că știi să gătești, dar orice bărbat care zice că nu-l dă pe spate o cină romantică pregătită de tine MINTE. Vezi din link cartea Muzei. De bucate cu bucăți de viață!
Back to Top