Jurnal de mire. Ep2. Porcul nu se îngrașă în ajun. Merge la sală :))


(am început să scriu articolul acesta acum 8 zile!! L-am definitivat astăzi :)

Știți momentul acela când te întorci de la sală, 
te dor toate, 
îți imaginezi că arăți ca Iron man (versiuna ruginită) și viitoarea mireasă îți spune că ești “cute”? 
WTF, woman!!!! “Cute”? 
Tu îți imaginai că ești o bestie. 
O forță a naturii! 
Un ciobănesc mioritic! 
Și ea te face să te simți ca un pomeranian. 
Parcă și vezi o scenă cu prietenele: “Vai, ce pomeranian drăguț, cum îl cheamă?”
“Nero!”
sau “Hanibal”.


Nu. Nu mă duc la sală să încap în costum că nu e costumul de la majorat. E un costum Sarto Bespoke. Pe măsurile mele. Domnii de la Sarto ar putea să îmbrace și statuia lui Lenin, dar mă îndoiesc că ar vrea, având în vedere diferențele de ideologie și adevărul simplu că statuia lui Lenin n-are bani. 
Mă duc pentru că am aproape 41 de ani, am făcut sport de performanță acum 20 de ani și forma mea de acum e o contra…performanță. 
Nu mă duc la sală pentru pătrățele. 
Pe vremea mea un bărbat se antrena să fie capabil să facă lucruri cu corpul lui, nu să-l arate!! Ce naiba! Suntem sportivi sau fotomodele? 

Și totuși la 40 plus regulile sunt altele. 
Le veți vedea aplicate pe mine. Începând de pe 15 septembrie, pe o pagină pe care am făcut-o acum aproape un an, dar n-am avut curaj să o deschid.
Sau mi-a fost lene. 
Acum am un deadline. 
Nunta. 
Mai sunt foarte puține zile așa că era nevoie de un trio: sală / infrafit / suplimente (ca să rămân un om întreg). Țin neapărat să vă spun că metoda mea NU este acceptată deschis de niciuna dintre cele trei părți și în acest moment e la stadiul de experiment. Vedem după nuntă dacă am calculat bine  :))
Sala nu e cel mai important element. Poate să fie oricare, dar nu te duce după nume sau după pozele de pe net. Mergi și vezi echipamentele și oamenii, dar NU semna contract direct pe un an întreg. Ce faci dacă te răzgândești? 
Elementul numărul doi e mai important. Sistemul integrat de la Infrafit funcționează ceas. E verificat și de mine și de Muză. Nu recomand oricui să-l combine și cu alt tip de efort. La mine e un risc asumat. 
Pentru cei care încă nu știu despre infrafit, intrați pe site-ul lor aici. http://www.infrafit.ro/acasa-infrafit-romania/
Sunt multe de spus, de la starea de bine pe care ți-o dă acupunctura care întinde și ridurile, dar mai ales destinde mintea și până la bicicleta lor de 100.000 de euro de care sunt mai mult decât mulțumit, dar pentru cei care vor cifre o să spun atât: La ședința foto pentru revista Nunta aveam 80kg (pe 24 august). Acum am 75. E 8 septembrie!
Pentru cei și cele care mă citesc și merg deja la Infrafit o să lansez o provocare: 125bpm și 7.5 resistance. Știu ei/ele ce înseamnă :)
http://www.infrafit.ro/acasa-infrafit-romania

Nu sunt leșinat de foame! Nici n-am carențe de niciun fel mai ales că aici intevine al treilea element. 

Despre care o să vă povestesc la noapte…

Back to Top