IWYT: Nu o poți avea? Jignește-o!



Ce mă, doar nu crezi balivernele alea ale ei cum că inima ei îi aparține altuia? Normal că nu! E o mincinoasă și o materialistă ce-și împarte patul cu toți, în afară de tine. Evident, amănuntul acesta-l omiți din relatarea plină de patos către prietenul de la păcănele. Nu, tu nu joci, tu îi ții lui companie. Știm asta. Dar să revenim la nesimțita aia de te-a mințit pe față. Nu știe ea ce pierde și e clar că ți-a pus Dumnezeu mâna-n cap când ai scăpat de ea. Te-ar fi nenorocit financiar cu siguranță, c-ai simțit tu că-i cam materialistă. Probabil de aceea stătea ieri în povești cu tipul ăla de venise cu bemveul tocmai când tu ai ieșit să-ți fumezi țigara în spatele lor.



Poate, dacă ai fi plecat puțin urechea (știm că nu-i frumos, dar totuși..) ai fi auzit că vorbeau chestii de job. Ai fi văzut și că nici măcar nu s-au atins. Poate, dacă ai fi ajuns deodată cu toată lumea la petrecere, ai fi observat că pe ea a adus-o acolo fix tipul ăla ce-i deține inima. N-are bemveu, are permis. 1-0 pentru el! Ai fi văzut asta și la petrecerea de săptămâna trecută când ea a plecat de acolo ținându-l tot pe el de mână, tipul fără bemveu. 2-0 pentru el! Poate, dacă ai fi fost un stocker adevărat, ai fi stat a doua zi în tufele din fața blocul ei și l-ai fi văzut pe el, tipul-făr’-de-bemveu cum pleacă, satisfăcut, în cursul după-amiezii. Hopa, 3-0 pentru el!

Clar, merită gagica, biciuiește-o cu cuvintele! Terfelește-o în fața celor dispuși să te asculte! Neapărat, nu menționa nici cum ea ți-a explicat că nu sunteți într-o relație și nici cum, după o serie de mesaje disperate din partea ta, ți-a spus că iubește un alt bărbat (mai precis pe tipul-făr’-de-bemveu, dar cu permis, mai sus menționat). Nu le spune nici că, de fapt, v-ați văzut de fix 6 ori (din care doar 2 au fost, să le zicem oficial, date-uri) până să îți dea șutul printr-un sms. Nu dă bine la publicul tău țintă: prietenul de la păcănele și colegul de birou. Hopa, că și colegul de birou i-a dat târcoale, iar el chiar a investit curtând-o. Și lui i-a explicat că nu e interesată, în ciuda giganticului buchet ce i l-a trimis. Mai bine să nu povestești de astea pe la birou. Rămâi deci cu smiorcăiala doar către prietenul de la păcănele. Bine ar fi să omiți cu totul partea în care ea chiar a fost sinceră. Tu oricum ai luat strict ce ai vrut din mesajul ei.

Jignește-o mă, aruncă cu noroi în ea. Știi că altă șansă să o atingi nu mai ai. Șterge-o de pe Facebook, arată-i că te doare fix undeva de viața ei. Ba mai bine, trimite-i și un mesaj, să știe exact cât de plina de bullshit e.

Jignește-o mă, că oricum nu ai fi putut să îi faci față.

Citește mai mult pe blogul autoarei. Bucurați-o cu o vorbă bună, un like, un share. E mai greu la început :)

https://adasitar.wordpress.com/2016/08/01/nu-o-poti-avea-jigneste-o/
Back to Top