Fiecare are ceva ce îşi doreşte un altul


Se spune că pentru fiecare există cineva. 
De fapt e mai mult de atât: PENTRU FIECARE EXISTĂ ȘI ALTCINEVA. 
Dacă am avea pragmatismul de a ne pune iubiții/iubitele de care ne-am plictisit pe site-urile de anunțuri, am avea o surpriză mare de tot: ar fi bătaie pe ce noi lăsăm!
Alunița aia care te enerva înseamnă, pentru altcineva, personalitate. Tu o pui s-o opereze, altul ar ruga-o să n-o ascundă.

Spiritul mai bătăios care ți se pare că o face mai puțin feminină ar fi revelația vieții pentru un bărbat care practică sporturi de contact și care nu vrea o mimoză corporatistă oripilată să participe la meciurile lui pentru că leșină când vede sânge. Desigur, în unele corporații, pe la ședințe, mai au loc asasinate, dar, după ele, oamenii pot fi trași pe linie moartă doar profesional.

Bărbatul dintr-o bucată, prea tranșant pentru tine, s-ar putea să fie tot ce și-a dorit o altă femeie. Una care, pusă în fața problemelor, nu va vrea (tipic feminin) să treacă peste ele, ci să le rezolve.

Râdem, glumim, dar trebuie să realizăm că, dacă nimic din toate astea nu se aplică, cel puțin rămâne o diferență esențială între cel ce are și cel ce vrea: pentru cel care vrea, situația e nouă.
Iar în era tehnologiei, noutatea ni s-a băgat pe gât ca un fel de bine mai atractiv. Un bine nou.

Vrem NOUL iPhone, 

NOUL CD cu RHCP, 
deși înainte se cânta mai bine, 
haine din NOUA colecție,
După, deși ți-e bine, parcă ai f*te ceva... NOU :)
Nu mai bun, nu mai frumos, nu mai tandru. NOU.
... 
Un nou iubit, care e fostul uneia, care e noua iubită a altui fost.
Un amant atent, care e soțul indiferent al unei femei pe care toți o iubesc în secret, cu excepția lui. Sună ca o abracadabra matematică: combinări de patru luate câte două. Sau câte doi.

Apoi, vremea trece. 

Ne trece. 
Și trebuie să schimbăm iar.
Uneori, avem senzația că timpul își bate efectiv joc de noi: toate dorințele de astăzi sunt gunoiul pe care îl vom arunca mâine.
Și totuși… Iubirile și timpul au o relație stranie: 
pe unele timpul le infirmă, 
pe altele le confirmă.
Pentru că, da, fiecare are ceva ce își dorește altcineva, 
dar asta poate să însemne că eu am calitățile pe care le cauți, 
iar tu viciile care mi se potrivesc. 


Foto: alahay



http://bit.ly/BooksOverLooks




Back to Top