Articol unisex: Ce înseamnă când îți spune a fost doar un flirt nevinovat? 3 lucruri interesante de făcut cu telefonul :))




La bărbați înseamnă în general că n-au putut mai mult. 
La femei… că n-au avut curaj de mai mult. 

Și la noi și la voi înseamnă nesiguranță. 
Mai pot? 
Mă mai vrea și altcineva? 

Nu există flirt nevinovat și cu toate acestea nici flirt de neiertat. Pentru că fiecare știe ce face când celălalt nu e de față, știe ce a făcut când nici nu se cunoșteau. 
Habar nu ai cine ești până nu apare tentația, iar acum e mai ușor decât oricând să te uiți pe gaura cheii în dormitorul altei femei via facebook și instagram, să vorbești cu ea “nimic important” la ore interesante sau să-i scanezi trupul ca și când ai fi fost în vacanță cu ea FĂRĂ să fi plătit biletele în Grecia :)) Pe alea le-a plătit alt prost, în caz că te credeai deștept. 
Tu de ce crezi că a pus pozele alea "publice"? Ca să o vadă prietenele? Uneori se mai întâmplă și asta, dar și atunci ar fi fost mai degrabă "friends only". 

E mai ușor să flirtezi, dar și mai ușor… să fii prins!
De făcut și/sau de știut.
Ca la teleenciclopedia: Dragi telespectatori, vă prezentăm 3 lucruri interesante despre flirtul pe telefonul mobil: 
1. Potrivit unui studiu neoficial, 5 din 10 bărbați însurați flirtează pe mobil când ies la non-stop-ul din colț, duc gunoiul sau sunt pe… WC :)) Dacă în primul caz poți să-i zici să-ți ia și ție un ulei de măsline, în ultimul putem să spunem fără să ne ferim că e un flirt… de căcat :))) 
Dacă te ține… cere-i să treacă pe facetime :)) Să vezi de unde îți face declarații. Poate îți place faianța :)))




2. Nimeni nu mai reține astăzi numere de telefon! Nici măcar al celor cu care flirtează. Mai repede găsește câte un alibi sau o salvează cu un nume plat, gen… George. Dacă stă mult cu George pe whatsapp și mori de curiozitate, schimbă-i din agendă numărul lui George cu… al tău. Nu merge dacă agenda e sincronizată cu facebook-ul. Rezultatul s-ar putea să fie cel mai torid schimb de mesaje din ultimul an. Partea proastă e că și dacă te excită. și dacă taci, și dacă atunci când ajungi acasă ți-o trage, sigur nu la tine se gândește. Iar dacă-ți greșește numele nu o să-ți spună… George. (Situația asta se potrivește de minune și invers. Știu chiar eu un tip care a făcut inversarea asta de numere. Și de telefon…) 


3. Capcana admiratorului secret. Când nu există un George și te mănâncă în … ca pe Zambilica. Primul contact e pe un tip de messenger. Neapărat cartelă cu număr diferit de al tău. Discuția trebuie să continue acolo pentru că 100% îți va recunoaște vocea. Femeile sunt mai precaute și cunosc multe cazuri în care au cerut verificări sau au spus că NU sunt interesate că au prieten/soț/iubit. Aici trebuie să plusezi. Provoacă o ceartă și lasă impresia că s-ar putea să nu te mai întorci. Vezi pe cine sună…

4. În link: 
De dulce...
https://bit.ly/SecreteleRamoneiMai




Back to Top