Nu poți să ai grijă de trup fără să ai grijă de suflet :)




Când am scris că “nimeni nu întoarce capul pe stradă după sufletul unei femei” m-am trezit cu multe critici. 
Apoi ideea a fost atât de copiată încât nu mai e clar nimănui dacă e a mea sau provine din cartea cu Proverbele Românilor :)) Cert e că acum, la acum 4 ani, nimeni nu mai spune că n-ar fi așa. 
Cred cu tărie că să ai grijă de sănătatea și frumusețea trupului tău are de-a face mai puțin cu felul cum te văd alții și mai mult cu felul cum te vezi tu. Și cum te simți. 



Când ne-am dus prima dată la Infrafit, mulți au zis: “Dar are Muza nevoie de așa ceva?”. Unii răutăcioși chiar au sugerat că pozele noastre de până atunci ar fi trecut prin multe prelucrări de photoshop. 
M-am amuzat, nu m-am enervat, pentru că “fata mea nu este model”, dar să crezi că doar oamenii supraponderali au nevoie de grijă la ce bagă în gură e ca și când ai spune că doar oamenii bolnavi au nevoie de medic!!
Tot ei au intrat de pe coperta revistei Luxury direct în tranșeele campaniei pentru noua Clinică de Oncologie Pediatrică de la Marie Curie - celebrul mesaj SPITAL prin SMS la 8844. 



Acum sunt mândru de Raluca Iliescu și echipa ei pentru că nu gândesc ca o firmă mică, dintr-o țară mică. Țintesc foarte sus.
Cât de sus? 
Tabere de detox.  Carovigno - Italia. 
Să nu vă așteptați de la mine să vă descriu cum soarele mângâie acest loc binecuvântat sau cum sucurile magice și atmosfera vor fi da un plus de strălucire aurei dumneavoastră. 
Eu sunt alergic la bullshit. Deși clima îi favorizează pe italieni, nu pe peste tot ai ce să vezi și nu soarele, ci OAMENII au transformat locul în care Infrafit organizează taberele de detox într-o bucurie. Iar trupul și sufletul se curăță bine ÎMPREUNĂ. 
Nu magia vă va ajuta acolo, ci ȘTIINȚA. Oferta nu este pentru cei care în loc să meargă la medic merg la ghicitoare. 
E un loc fain. Să nu ne ferim de cuvinte, este chiar exclusivist. 
Am zis tabere de detox, dar prima serie e mai plină decât farfuria unora la all inclusive, așa că mai au loc doar pentru perioada 3.10.2016 - 10.10.2016 ! 
Telefonul:0754 890 153
Site-ul îl știi? www.infrafit.ro



Pentru cei care n-au timp (deși e păcat să ratezi așa ceva) Infrafit tocmai și-a extins sediul la care o să merg și eu cât de curând ca să nu fiu ca un hipopotam în pozele de la nuntă. 
Acum probabil un blogger obișnuit ar fi zis: Ne vedem acolo. 
Nu. 
Nu ne vedem! 
Pentru că politica Infrafit este “fiecare cu p…rocedurile lui”. Adică intimitatea mea e sfântă. La fel și a ta. Nu te întâlnești cu nimeni ca să faci discuții de salon de genul: Șiii? Tu pentru ce ai venit?
Dar ce proceduri faci?
Hai, fată, că nu ești grasă! Erai mai rău anul trecut.
Glumesc, nici nu sunt astfel de oameni printre clienții lor, dar tot e mai bine să ai spațiul tău asigurat. 
Sufletul și trupul. 
Ca un întreg. 
Back to Top