Night Reading: Bunele maniere în pat.



Femeia nu e deranjată dacă o vezi diabolică, ci dacă o crezi proastă. Minciunile gogonate o îndepărtează, adevărurile riscante o excită. Un preludiu incendiar începe adesea cu un telefon, continuă cu o surpriză, o sticlă cu vin și o mică obrăznicie. O femeie iartă mai degrabă un bărbat obraznic decât unul indecis. Nu, nu o să se supere indiferent ce cuvinte folosești dacă tu ești omul pe care îl vrea. Dacă nu ești, poți să reciți din A douăsprezecea noapte de Shakespeare că tot nu o să ajungi nici măcar… la prima :)

Există doar două tipuri de femei, cele care au greșit măcar o dată și cele care nu recunosc, dar regrete au mai mult pentru ce nu au făcut. Treaba ta e să propui. A ei e să aleagă. Învață-te să ceri. 

Telefonul de pe drum cu “Iubito, mai vrei să cumpăr ceva din drum” nu-l dai pentru liniștea ei. Îl dai pentru a ta. Dacă îți dă o listă lungă sau te trimite după un colet în partea cealaltă a orașului nu mai trebuie să întrebi nimic. Poți să te duci liniștit la alta. Dacă zice: “n-am nevoie decât de tine, am luat eu deja de toate” ești un norocos. 

Indiferent ce îți cere în intimitate e acceptabil sau chiar dezirabil. Nimic nu e indecent atâta vreme cât nu există public. Ce povestești tu mai departe e însă altă poveste. Vorbele auzite de oricine sunt mai indecente decât gesturile văzute de doar două perechi de ochi. 

Sexul e un joc al dominației. Dacă nu ești în stare să joci rolul călărețului, îl vei juca pe al calului. Uneori femeia e deasupra și când stă dedesubt :)

Să ai senzația că o cucerești pentru că tu propui și ea alege este ca și când ai spune că tu ești șeful când mergi cu o cerere la semnat! Niciunul dintre noi nu are cu adevărat habar la care capăt al seducției se află. Bucură-te de ce ai! Scenariile pe care ți le faci în cap îți strică viața. 

Toate femeile care spun că sexul nu e important sunt ca bărbații care nu vor un cabrio… n-au avut niciodată ce trebuie! Ține minte că pasiunea e ca o mașină sport: puternică, greu de stăpânit și doar cu două locuri. 




Back to Top