Iubirea adevărată e eternă? Da, însă iubitele se schimbă :)))




Sau iubiții. 
Pentru că mulți se iubesc doar pe ei înșiși. Ar trebui să-și pună și la numărul de la mașină B 01 ZEU, să știm din prima cu cine avem de-a face. Noi, muritorii de rând, nu suntem decât o ramă pentru tabloul de mari dimensiuni al orgoliului lor. Ecvestru. 
Mărime naturală. 
Chiar vrei să fii calul??!
Oamenii aceștia „se plictisesc” și schimbă. Dar ce suntem noi? Entertainment? O emisiune la televizor, după care schimbă canalul? O piesă la radio, pe care au auzit-o deja de prea multe ori? Poate au prins doar linia melodică și n-au înțeles versurile.
Suntem ce avem îndrăzneala să fim. 
În loc de entertainment, putem fi Ministerul Educației și Cercetării: să-i educăm cu vreo două vorbe la obiect și să-i trimitem să se cerceteze. 
La cap. 
Și la inimă. Să vadă dacă au. 
În loc de emisiune la televizor, le-am putea lua din mână telecomanda sau chiar am putea să le tăiem cablul. Le luăm din față TV-ul și  le punem în locul lui o oglindă, ca să se vadă așa cum sunt. Iar în colțul oglinzii, putem desena o siglă de post TV. De exemplu, History Channel dacă e deja istorie sau Animal Planet dacă… Ei bine, femeile știu mai bine de ce. :)
Oamenii se plictisesc unii de alții pentru că nu știu ce caută. Se plictisesc pentru că, de fapt, nu au avut prea mult entuziasm nici la început. Se plictisesc pentru că românii și româncele aplică și în căsnicii formula magică „Lasă, mă, că merge așa”.
Nu merge. 
Dar mai ales se plictisesc pentru că toți vor să fie fericiți, dar puțini știu ce i-ar face să fie!
Sau cine. 
Iar când omul de lângă tine începe să te plictisească, îi cauți nod în papură ca să-l scoți vinovat, pentru că te iubești prea mult pe tine ca să admiți că de vină eşti chiar tu. Oricât de bine s-ar purta, o să-l cerți nonstop, pentru că te enervează și când respiră!
Oamenii aceștia nu vor ști niciodată ce le lipsește și nu se vor gândi niciodată la ce au greșit, pentru că nu pot concepe că au greșit ceva! Așa că o vor lua mereu de la capăt. 
Aceleași sentimente, alt iubit.
Altă iubită, aceleași greșeli.
Oameni și șoareci în roata pentru alergat a relațiilor care nu duc nicăieri.
Din când în când, asemenea oameni se mai lipesc doi câte doi. Nu-i așa că e savuros? Fiecare e pedeapsa celuilalt! 




Back to Top